Hem Çocuklar Hem de Büyükler İçin Eğlenceli Aktiviteler Koçtaş`da

Alışveriş Alışveriş Hem Çocuklar Hem de Büyükler İçin Eğlenceli Aktiviteler Koçtaş`da

Tarihler: 21 Ocak 2010 Perşembe ~ 31 Ocak 2010 Pazar

Firma: Koçtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2010 ~ Oca 31, 2010
Evini yenilemek ve güzelleştirmek isteyenlerin adresi Koçtaş, ebeveynler ve çocuklar için eğitici olduğu kadar da keyifli etkinlikler düzenliyor. Sömestir tatili yaklaşırken Koçtaş, Yenibosna ve Beylikdüzü mağazalarında çocuklar için Sömestir Partisi, Karikatür Kursu, Jenga ve Nintendo Wii Turnuvaları düzenleyecek. Ebeveynler ise rölyef çalışmaları ve fotoğraf sergilerinin yanı sıra yaratıcı atölye çalışmalarıyla keyifli saatler geçirecek.

Koçtaş, ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte mağaza içinde keyifli ve eğitici saatler geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Koçtaş’ta düzenlenen çocukların kişisel gelişimlerini sağlayacak, aynı zamanda bireysel yeteneklerini ortaya çıkaracak etkinlikler, onların sömestirlerini en güzel şekilde geçirmelerini sağlayacak. Ebeveynler ise çocuklarının katılacağı aktivitelerin yanı sıra atölye çalışmaları ve sergilerle hem kendileri hem de çocukları için kaliteli zaman ayırmış olacaklar.

Koçtaş’a gel, sömestir partisi ve turnuvalara katıl
Koçtaş’ın Beylikdüzü mağazasında 23 Ocak tarihinde, Yenibosna mağazasında ise 30 Ocak tarihinde “Sömestir Tatili Çocuk Partisi” düzenlenecek. Partide sihirbaz ve animatörlerin eşliğinde çocuk oyunları oynanırken, hep birlikte şarkılar söylenecek. Palyaçoların dans show larıyla çocuklara eğlenceli anlar yaşatacakları partide, yüz boyama etkinliği ve eğlenceli yarışmalar da yapılacak. Koçtaş’ta eğlence sadece parti ile sınırlı değil. Beylikdüzü Koçtaş’ta 28 Ocak’ta çocukların vazgeçemediği oyunlar Jenga ve Nintendo Wii Turnuvaları düzenlenecek, 30 Ocak’ta yapılacak karikatür kursunda çizginin gizemli dünyasına adım atmak isteyenler için eğitim verilecek.

Ebeveynler için yaratıcı atölye çalışmalar Koçtaş’ta
Koçtaş, üretmeyi seven, el sanatlarına ilgi duyanlar için ücretsiz yaratıcı el sanatları atölyeleri düzenliyor. Strafor kartonpiyerden dekoratif ayna, mdf’den peçete baskı ile tablo, yapay çiçeklerle vazo dekorasyonu gibi çalışmaların gerçekleşeceği atölyede her çalışma gününde katılımcıların ürettikleri eserler kendilerine hediye edilecek. 24 ve 31 Ocak’ta düzenlenecek çalışmada duvar süsleri, vazo, çerçeve ve dekorasyon ürünleri yapımı öğrenilecek.

Evini yenilemek isteyen herkesin uygun fiyatlarla binlerce çeşit ürünü bulabildikleri Koçtaş mağazaları hem keyifli vakit geçirmenin hem de öğrenmenin en iyi adresi olmaya devam ediyor.

Koçtaş Beylikdüzü
Sömestir Tatili Çocuk Partisi 23 Ocak 14:00-17:00
Jenga Nintendo Wii turnuvaları 28 Ocak 14:00-17:00
Yaratıcı Atölye Çalışmaları 24 ve 31 Ocak 13:00-16:00
Karikatür Kursu 30 Ocak 12:00-18:00
Rölyef Kursu Çalışmaları Sergisi 18-30 Ocak

Koçtaş Yenibosna
Sömestir Tatili Çocuk Partisi 30 Ocak 14:00-17:00
Hakan Köroğlu Fotoğraf Sergisi 18-31 Ocak

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT