Hem taşıma çantası, hem köpek kulübesi

Alışveriş Alışveriş Hem taşıma çantası, hem köpek kulübesi

Tarihler: 30 Ocak 2006 Pazartesi ~ 31 Ocak 2006 Salı

Firma: Tropikal A.Ş.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2006 ~ Oca 31, 2006
Hem taşıma çantası, hem köpek kulübesi

Tropikal A.Ş. tarafından ithal edilen Ferplast markalı taşıma çantaları sayesinde köpeğinizle birlikte seyahate gitmek artık sorun olmaktan çıkıyor. Köpek kulübesi olarak da kullanılabilen Atlas Car 80 ve Atlas Car 100 model taşıma çantaları, özel ayırma paneli sayesinde iki köpeğin tek bir çantada seyahat etmesine olanak veriyor.

Sevimli dostlarınızla birlikte artık rahat ve tasasız bir şekilde yolculuğa çıkabileceksiniz. Tropikal A.Ş. tarafından ithal edilen ve dünyaca ünlü Ferplast’ın ürettiği çok amaçlı özel taşıma çantaları, köpek sahipleri için seyahate çıkmayı hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Büyük ve küçük boy köpeklerin kolaylıkla sığabildiği taşıma çantaları, bahçede ya da balkonda köpek kulübesi olarak da kullanılabiliyor.

Atlas Car 80 ve Atlas Car 100 olarak farklı büyüklüklerde iki ayrı model şeklinde üretilen taşıma çantalarına gerektiğinde tekerlek de takılabiliyor. Böylece iri ve ağır köpekleri son derece rahat bir şekilde dilediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz. Atlas Car taşıma çantaları havayolları standardına göre üretildiği için uçak seyahatleri sırasında da bir sorun yaşanmıyor ve taşıma çantaları uçağın bagaj kısmına güvenle verilebiliyor.

Atlas Car 80 model taşıma çantası 300 YTL, Atlas Car 100 ise 375 YTL fiyatla tüm büyük market ve pet shoplarda bulunabiliyor. Ayırma panelleri ise Atlas Car 80 için 35 YTL, Atlas Car 100 için 40 YTL fiyatla satılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT