Hem Uzun Ömürlü, Hem Lezzetli, Hecha

Alışveriş Alışveriş Hem Uzun Ömürlü, Hem Lezzetli, Hecha

Tarihler: 08 Aralık 2010 Çarşamba ~ 08 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: Hecha

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2010 ~ Oca 8, 2011
“Çocuklarınıza bırakacağınız en güzel miras”

HEM UZUN ÖMÜRLÜ, HEM LEZZETLİ

İspanyolca’da ‘çok iyi pişmiş’ anlamına gelen Hecha, mükemmel yemekleri pişirmenin en lezzetli yolunu sunuyor. Çocuklarınıza miras olarak bırakabileceğiniz Hecha, evladiyelik ürünleri ile uzun yıllar mutfaklarınızın vazgeçilmez bir parçası olacak.

Hecha döküm tencere ve tavaları, farklı şık tasarımı ile de dikkatleri üzerine çeken, yıllar boyu kullanmanızı sağlayacak Hecha Black Serisi ile her türlü tarifi en lezzetli tadı ile yakalamanız mümkün.

Hecha İle Sağlıklı Nesiller!

7’den 77’ye tüm sevdiklerinizin sağlıklı ve lezzetli yemekler yemesi, Hecha tencere ve tavalardan geçiyor. Uzun yıllar kullanım garantisi sunan Hecha ürünleri ile çocuklarınıza en güzel mirası bırakmış olacaksınız.

16 farklı parçadan oluşan Hecha Black Serisi, döküm tencere ve tavalar, yeni trendin öncüsü olarak mutfaklarda yerini alıyor.

Eskiye rağbet olarak görülen bu yeni akımla birlikte, eskinin dayanıklılığı, yeninin etkileyici ve kullanışlı tasarımı, Hecha ürünlerinde birleşiyor.

Sağlıklı pişirmek yöntemi olarak tavsiye edilen Hecha döküm ürünleri, sağlığa zararlı hiçbir madde içermiyor.

Hem ocak hem de fırın kullanımına uygun, özel olarak üretilen Hecha ürünlerini, dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Hecha ürünlerinin fiyatı, 100-200 TL. arasında değişiyor.

Hecha ile ilgili detaylı bilgiye ve satış noktalarına www.hecha.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT