Her An Elinizin Altındaki Küçük Kurtarıcılarınız Bosch şarjlı El Süpürgeleri

Alışveriş Alışveriş Her An Elinizin Altındaki Küçük Kurtarıcılarınız Bosch şarjlı El Süpürgeleri

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Ocak 2011 Cuma

Firma: Bosch şarjlı El Süpürgeleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Oca 7, 2011

Her an elinizin altındaki küçük kurtarıcılarınız Bosch şarjlı el süpürgeleri

Bosch şarjlı el süpürgeleri, kırılma, dökülme, her türlü tüy ve toza karşı her an temizliğe hazır bulunarak, evlerin ayrılmaz bir parçası oluyor. Kendileri küçük ama başardıkları büyük bu pratik hayat kurtarıcıları, kablosuz olduğundan evin her köşesine ve bucağına giriyor. Çevre dostu pilleri ile işlerin üstesinden yüksek performans göstererek gelirken, doğayı da koruyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri’nin şarjlı el süpürgeleri, evlerinizde her an elinizin altında bulunan pratik ve hızlı minik hayat kurtarıcılarınız oluyor. Özellikle bebekli, çocuklu ve evcil hayvanlı aileler için çok ideal olan Bosch şarjlı el süpürgeleri, kırıntılar, hayvan tüyleri ya da yanlışlıkla kırılıp devrilen eşyaların temizliğini mükemmel yapıyor. Kablosuz oldukları için elektrik fişinden bağımsız olarak hareket özgürlüğü sağlıyor. Dar aralık uçları sayesinde her yere ulaşıyor.

İster ıslak ister kuru süpürün

Islak ve kuru süpürebilme özelliğine sahip olan Bosch BKS4043 model şarjlı el süpürgesi ile elinizi çarpıp kırdığınız vazonun ardında kalanları temizlemek hiç zahmet vermiyor. Çünkü ne vazonun tuzla buz olan camları ne de içinden dökülen su sorun oluşturuyor. Bosch BKS4043, 40 ml sıvı kapasitesi ile hem ıslak hem de kuru olarak, her türlü kirin, kırılıp dökülenin üstesinden kolayca geliyor.

Şarj durumunu gösteriyor, çevreyi koruyor

Pil göstergesi sayesinde kendisini ne kadar daha kullanabileceğinizi ve ne zaman şarj etmeniz gerektiğini kolayca takip etmenize olanak tanıyor. Bu özellik de hayat kurtararak, en ihtiyacınız olduğu anda çalışmayan bir el süpürgesi ile karşılaşmanızı engelliyor. Mobilya fırçası ucu ile mobilyalarınızın ulaşamadığınız aralarını rahatça temizlemenizi sağlıyor. Ayrıca Çevre dostu yeni Nİ-MH pillerle güçlendirilmiş olduğundan bu işleri, son derece yüksek bir performans ile gerçekleştiriyor. 14.4V bataryaya sahip olan Bosch BKS4043 modeli de ayrıca çok daha güçlü. Bosch şarjlı el süpürgelerinin her an elinizin altında olmasını isterseniz, duvara monte edebiliyor. 300 ml’lik hazne kapasitesi ve yıkanabilir filtresi sayesinde filtre ya da toz torbası değiştirme sıkıntısı da son buluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT