Her Gün 10.000 Adım Yürüyün

Alışveriş Alışveriş Her Gün 10.000 Adım Yürüyün

Tarihler: 20 Şubat 2012 Pazartesi ~ 20 Nisan 2012 Cuma

Firma: Voit

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2012 ~ Nis 20, 2012

Sağlığın ilk adımı yürüyüşle başlar… Voit “PEDOMETRE” yürümeyi ve sağlığını seven herkesi adımlarını sayarak eğlenceye davet ediyor.

Ne kadar adım attığınız, ne kadar mesafe yürüdüğünüz ve ne kadar süre yürüdüğünüzü bilmek istemez misiniz? Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de evde spor aletleri konusunda en çok tercih edilen ve güvenilen marka olan Voit, VOIT PEDOMETRE ile yürüyüş keyfini maksimuma çıkartırken attığınız adımları da saymanızı sağlıyor ve yürüyüşünüzü eğlenceye dönüştürüyor.

Voit pedometre size ömür boyu sürecek yürüme alışkanlığını sağlayacak harika ve kolay bir programdır. Günde 10.000 adım yürüme başarıldığında, hem daha fazla kalori yakılmakta hem de daha sağlıklı bir yürüyüş ortamı yaratılmaktadır. Pedometre gün boyunca atılan her adımı saymaktadır. Adım sayıcı egzersizlere yeni bir motivasyon katarak programı sayesinde günde 10.000 adım hedefe odaklanmayı sağlar. Bununla birlikte günlük aktiviteler nedeniyle adım sayısının günden güne değiştiğini de fark edebilirsiniz.

Yürümenin sağlığa yararları saymakla bitmez. Yürüyüş yapan kişilerin kalbi güçlenir, kalp krizi riskini azaltmaya yardımcı olur. Beyne oksijen gitmesini sağlayan yürüyüş, sırt ağrılarınızın azalmasına yardımcı olurken, vücuttaki yağ oranı ile kandaki kolesterol, tansiyon, şeker ve insülini düşürmeye yardımcıdır. Ayrıca iştahlı kişilerin de yürüyüş sayesinde besin alımını dengede tutar. Sinir sistemini sağlıklı kılar, endişe ve gerilimi azaltmaya yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Voit PEDOMETRE ile dışarıda yürüyüş yapmanın keyfine varmak için ayrıntılı satış noktaları için, size en yakın bayiyi www.interspor.com sitesinden öğrenebilirsiniz.

Bilgi İçin: 0 216 632 44 55

www.interspor.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT