Her Ofis Nurus İster... Ya Sizinki ?

Alışveriş Alışveriş Her Ofis Nurus İster... Ya Sizinki ?

Tarihler: 01 Temmuz 2011 Cuma ~ 31 Temmuz 2011 Pazar

Firma: Nurus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2011 ~ Tem 31, 2011

Türkiye’nin lider ofis mobilyaları markası Nurus, 1-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceği ‘Her Ofis Nurus İster’ kampanyası ile büyük küçük tüm ofislerin yenilenmesi için fırsat sunuyor.

Ofis mobilyasının lider ismi Nurus, home ofisler de dahil büyük küçük tüm ofislerin, tasarım, ergonomi ve fonksiyonelliği mükemmel biçimde buluşturan ürünlerle ‘sağlıklı’ ofislere dönüşmesine yönelik bir kampanya hayata geçiriyor. 1- 31 Temmuz tarihleri arasında devam edecek kampanya ile Nurus, tüm ürünlerde 12 aya varan taksitlerle ödeme fırsatı sunuyor.

Ergonomi, kalitesi ve tasarımı kanıtlanmış ofis çözümlerini, Avrupa ve dünya standartlarına uygun malzemelerle ürettiklerini belirten Nurus Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Güran Gökyay, ‘’Nurus olarak ofis hayatında motivasyonun önemli olduğuna inanıyoruz. Dolayısıyla sadece sandalye ve masalardan oluşan bir ofis ortamı tasarlamıyoruz. Ofisleri birer sosyalleşme ve iletişim noktası olarak görüyoruz ve içinde daha fazla vakit geçirme isteği uyandıran, akıllı, pratik çalışma alanları yaratıyoruz. Bu kampanya ile ofislerin daha sağlıklı ve keyifli olmasını hedefliyoruz’’ dedi.

Nurus, ‘Her Ofis Nurus İster’ kampanya fırsatı ile büyük firmaların yanı sıra küçük ofis ve Home Ofis’ leri de kapsayarak bireye kadar inen farklı sektörlerdeki ihtiyaçları, farklı bakış açılarını ve iş tarzlarını, modern tasarımlar, fırsatlar, uygun fiyatlar ve yüksek kalite ile buluşturuyor. 12 aya varan taksit fırsatı tüm Nurus ürünleri için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT