Her yer Pierre Cardin

Alışveriş Alışveriş Her yer Pierre Cardin

Tarihler: 23 Mart 2009 Pazartesi ~ 27 Mart 2009 Cuma

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2009 ~ Mar 27, 2009
Her yer Pierre Cardin
Dünya modasına yön veren Pierre Cardin, farklı ürün gruplarındaki tasarımları ile yaşamın her anında her yerde Fransız modasını sunuyor. Hazır giyimden mobilyaya, aksesuardan ayakkabıya, hatta porselen ve cam ev eşyaya kadar en ince detayları düşünülmüş, eksiksiz bir Pierre Cardin dünyası bu.
Pierre Cardin markasının yasal ve tek lisansörü Aydınlı Grup, 1993 yılından bu yana saygın moda markasını müşterileri ile buluşturuyor. Hazır giyimde kaliteli ve seçkin ürünler sunan Pierre Cardin, kadın – erkek – çocuk iç giyimi, ayakkabı ve aksesuar ürünlerine ilave olarak terlik, eşarp, halı, kozmetik, porselen ve cam gibi ürün gruplarıyla da müşterilerine eksiksiz bir Pierre Cardin dünyasının kapılarını açıyor.

Pierre Cardin bu özelliği sayesinde 900 farklı ürün lisansına sahip dünyanın en çok kabul gören markalarından biri.
Hazır giyimde moda dünyasına yön veren buluşları ile tanınan Mösyö Cardin, farklı ürün gruplarına da tasarımının gücünü ve markanın farklı estetik anlayışını yansıtıyor.
Erkek modasında yenilenen kalıpları SlimFit ve ModernFit ile son günlerde sıkça konuşulan Pierre Cardin markası, aksesuarlarında seçtiği doğal malzemelerle de dikkat çekiyor. Gerçek gümüş ya da sedeften kol düğmeleri, ipek kravatlar ve kadınların vazgeçilmezi ipek Pierre Cardin eşarplar doğal şıklığın bir göstergesi. Pierre Cardin şıklığını tamamlayan deri aksesuarlar da ince detaylarıyla adından söz ettiriyor. Yine tümüyle doğal malzemelerden meydana gelen cüzdan ve çantalarda kullanılan astar ve renkler özenle seçilirken, P logolu kemer tokaları da son trendi yansıtıyor.

P logosunun görülebileceği başka bir ürün ise ayakkabılar… Ayakkabıda yeni bir dönemi başlatmaya hazırlanan Pierre Cardin, 2009 yazına ilk kez terlik kreasyonuyla merhaba diyecek. 18 yaş ve üzeri bay ve bayanlara hitap edecek olan terlikler, Türkiye genelinde en seçkin ayakkabı mağazaları, katlı alışveriş merkezleri ve zincir mağazalarında 2009 yaz aylarından itibaren satılmaya başlanacak.
Pierre Cardin dünyasında sık yolculuk edenler için de zengin bir seyahat seti seçeneği sunuyor. Doğru renkler ve doğru tasarımın ötesinde, Pierre Cardin markasına özgü yüksek kalite ve konforu da görmek mümkün. İş seyahatleri ve toplantılar için kolaylık ve şıklığı bir arada sunan, estetik ve özgün tasarımlı, zengin renk seçeneğine sahip Pierre Cardin’ler stil, kalite ve güvenceyi temsil ediyor.

Pierre Cardin dünyasında eviniz için düşünülmüş tasarımlar da var. Kıyafetlerde taşınan stili en önemli yaşam alanlarından biri olan evde de devam ettirmek mümkün. Modayı temsil eden Pierre Cardin etiketi çocuk mobilyasında, perdelerde, yatak örtülerinde, banyodaki havludan yerdeki halıya kadar her yerde.
Farklı ürün gruplarında üretim ve pazarlama konusunda uzmanlarla çalışan marka, kaliteden asla taviz vermiyor. Örneğin Pierre Cardin imzalı çocuk odaları, tamamen doğal malzemelerden üretiliyor. Pierre Cardin markalı halılar ise yün, yün-ipek, doğal kuzu derisi gibi malzemelerden el işçiliğiyle üretiliyor.

Ev aksesuarlarında da birbirinden şık alternatifler var. Gümüş, lamine ve kristal vazolar, çerçeveler, mücevher kutuları, roller ve dolma kalem setleri bulunuyor. Bu yıl aksesuarlarda öne çıkan en önemli detay, sadelikle şıklığı birarada sunan kullanışlı parçalar. Bu nedenle gümüşle birleştirilmiş kristal aksesuarlar, mekanlara şıklık katacak küçük ama zariflikleriyle evleri farklı atmosfere büründürüyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT