Herkes Havasını Akmina ile Seçecek!

Alışveriş Alışveriş Herkes Havasını Akmina ile Seçecek!

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 15 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Akmina

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ May 15, 2011

Doğal zengin mineralli Akmina, gençlere gün içinde yaşadıkları farklı havalara uygun iki farklı içecek alternatifi sunuyor. Akmina, ferahlamak isteyenlere Havası Ferah Limon’u, havasını değiştirmek isteyenlere Havası Kışkırtıcı Elma’yı öneriyor.

Üstelik Limon ve Elma lezzetli Akminalar şimdi de 330 ml’lik kutuda!

Maden suyu pazarının yenilikçi, ve havalı markası Akmina, yeni tüketici trendlerini göz önünde bulundurarak maden suyunu yeni bir boyuta taşıdı. Yenilenen lezzetlerini 330 ml’lik kutuda sunan Akmina, gençlere havalarını seçme fırsatı veriyor.

Gençlere gün içindeki susuzluklarını giderme ve ferahlama ihtiyaçlarını en sağlıklı şekilde karşılama imkanı sunan Akmina, yeni konseptiyle gençlerin havalarını seçmelerine de yardımcı oluyor. Akmina, Havanı Seç konseptiyle kendini ferah hissetmek isteyenlere Havası Ferah Limon’u, havasını değiştirmek isteyenlere de Havası Kışkırtıcı Elma’yı öneriyor.

Akmina bu yeni lansmanı ile gençlerin en çok tercih ettiği sağlıklı ve havalı içecek olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Eşsiz Bolu Akkaya kaynağından çıkarılan Akmina dengeli mineral yapısı sayesinde düşük sodyum oranı ile fark yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT