Hero Baby, Türkiye’nin İlk Organik Mama Üreticisi Oldu

Alışveriş Alışveriş Hero Baby, Türkiye’nin İlk Organik Mama Üreticisi Oldu

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 27 Eylül 2007 Perşembe

Firma: Ülker Hero Baby

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 27, 2007
Türkiye’nin ilk bebek maması üreticisi ve ihracatçısı olan Hero Baby’den bir ilk daha…
Hero Baby, Türkiye’nin İlk Organik Mama Üreticisi Oldu

Bebek beslenme uzmanı Hero Baby; annelerin mutluluğuna ortak olan geniş ürün yelpazesine bir ilk daha ekledi. Hero Baby, organik üzüm suyu ile lezzetlendirilmiş, şeker ilavesiz organik kavanoz maması ve organik kaşık maması geliştirerek, Türkiye’de üretim yapan ilk şirket oldu.

70’ten fazla ürünü ile Hero Baby; probiyotik, prebiyotik, nükleotid ve LCP (*) içeren tek biberon maması olan Lactum’un ardından, şimdi de organik ve şeker ilavesiz ek besinlerle bebeklerin gelişimine destek oluyor. Avrupa Birliği ülkelerine bebek maması ihraç eden ilk ve tek marka olan Hero Baby Türkiye, kalite anlayışını organik mama üretimine de taşıyarak, sektöre öncülük etmeyi hedefliyor. İlk ve tek yerli üretim olan Hero Baby; organik mama üretimi ile Çin ve Hindistan’dan sonra üçüncü önemli organik gıda ihracatçısı konumunda olan ülkemizde, iç pazardaki talebi artırmayı ve yerli organik pazarı büyütmeyi amaçlıyor.

Tamamen organik olan Hero Baby’nin yeni mamaları, organik tarım alanlarında yetiştirilen hammaddeler ile üretildi ve Ecocert tarafından sertifikalandırıldı. Mamalar; bebeklerin, yiyeceklerin doğal tatlarına alışması ve ileride şekerli yiyeceklere eğilimli olmaması için şeker ilavesiz olarak hazırlandı. Yeni Hero Baby Organik Kaşık Mamaları ile bebeklerine organik lezzetler sunmak isteyen annelere; sütlü pekmezli kahvaltı, sütlü irmikli gece muhallebisi ile sütlü pirinçli, sütlü meyveli ve sütlü yoğurtlu ara öğün seçenekleri sunuluyor.

Hero Baby; biberon mamaları, tahıllı ek besinler, püre mamaları ve bebek bisküvilerinden oluşan bebek beslenme pazarında yüzde 31 pazar payına sahiptir. Almanya, Hollanda, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Suudi Arabistan, Kazakistan, Libya gibi ülkelere ihracat yapan Hero Baby Türkiye, bu yıl ihracatını geçen seneye göre yüzde 60 artırdı.

(*) Probiyotik, Prebiyotik ve Nükleotidler anne sütündeki doğal korumayı devam ettirir ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar. LC-PUFA`lar ise zeka gelişimi ve görme duyusunun gelişimini destekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT