Hip Hop Kadife Koleksiyonu Sıcacık Bir Aşk Masalı Yazıyor

Alışveriş Alışveriş Hip Hop Kadife Koleksiyonu Sıcacık Bir Aşk Masalı Yazıyor

Tarihler: 25 Ocak 2012 Çarşamba ~ 25 Mart 2012 Pazar

Firma: Hip Hop

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2012 ~ Mar 25, 2012

Saat modasında renkli rüzgarlar estiren Hip Hop, şimdi kadife dokunuşu ile ruhlarda sıcacık aşk masalları yazıyor.

Yeni Hip Hop Kadife Dokunuşu
Hip Hop Kadife modelleri, yapay mikrofiberlerin kayışa yapışıp sabitlenmesini sağlayan patentli bir teknoloji olan UV Lux uygulaması ile yumuşacık bir dokunuşa sahip. Ayrıca kadrandaki Swarovski taşlar ve bordo, fuşya, gece mavisi gibi sezonun öne çıkan renkleri gibi özellikleri ile benzersiz bir Sevgililer Günü hediyesi seçeneği. Silikon ya da kadife değiştirilebilir kayışlı, 50 metre su geçirmezlikteki Hip Hop modelleri seçkin saat mağazalarında ve www.aydinsaat.com’da satışa sunuluyor.

Hip Hop Kadife Dokunuşu: Bir Saatin Büyüleyici Masalı
Bir varmış bir yokmuş... Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, 11. Yüzyılda Hindistan’da yaşayan bir kız varmış. Bu kız, atlara özel bir atölyede çalışırken, kadifeyi keşfetmiş. Kadifeye aşık olan kız, bu kumaştan bir elbise yaptırabileceği bir terzi bulmak için Mısır’a doğru yola koyulmuş. Piramitlerde kadifeyi gören bir terzi “Büyüleyici!” diye çığlık atmış. Böylece tanışan iki kadın çok yakın arkadaş olmuşlar ve birlikte Karnaval diye bilinen maskeli sokak gösterisine katılmak için Venedik’e gitmişler. Kız, orada aynı zamanda şarkıcı da olan Kral Richie ile tanışmış ve sonra, Avrupa’da çok para kazanarak en gözde dergilerde boy göstermiş. Ancak bu kumaşın ünü, bir dahi tarafından kol saatlerini kaplamak için kullanıldığında zirveye ulaşmış. Yedi cihanda nabızlar kadife ile kaplandığında, nabzını tutan biri kadehini kaldırarak “Büyüleyici!” demiş.Ve böylece masalın özünü anlayanlar bir ömür boyu mutlu yaşamışlar. Onlar ermiş muradına, biz gidelim hiphopwatches.it adresine...

32 mm kasa çapında, 12 adet Swarovski taşlı kadife Hip Hop’ların tavsiye edilen perakende satış fiyatı 119 TLdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT