Hipp`er Anneler Pınar Aylin`le Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Hipp`er Anneler Pınar Aylin`le Buluşuyor

Tarihler: 07 Mayıs 2010 Cuma ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Hipp

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2010 ~ May 9, 2010
HİPP Organik Bebek Mamaları’nın Optimum AVM’de düzenlediği ve 4 gün boyunca devam edecek olan Anneler Günü Etkinliği’ne 8 Mayıs Cumartesi günü, Pınar Aylin konuk oluyor…

Türkiye’nin tek Organik Biberon Formülü Markası HİPP Organik Bebek Maması, anneler için Optimum’da özel bir etkinlik düzenliyor. 4 gün boyunca sürecek olan etkinliği, 8 Mayıs Cumartesi günü, ünlü sanatçı Pınar Aylin şenlendirecek. Keyifli sohbeti ile annelerin gününe renk katacak Pınar Aylin, anne olmanın verdiği mutluluk ve keyiften bahsedecek.

Sanat camiasının sevilen ve takdir edilen annelerinden Pınar Aylin, annelerle HİPP Organik Bebek Maması etkinliği ile buluşacak. Önümüzdeki yaz nikah masasına oturması beklenen Pınar Aylin, annelere sevilen parçalarından birini de hediye edecek. Anne & Bebek Dergisi’nin de katılacağı HİPP Organik Bebek Mamaları organizasyonunda, Pınar Aylin ile sevgi dolu bir sohbet anneleri bekliyor.

HİPP Stantlarında %50’ye Varan İndirimler
Öte yandan, 6-7-8 ve 9 Mayıs tarihlerinde Optimum’da HİPP Organik Bebek Maması stantlarını ziyaret eden anneleri de hediye gibi bir kampanya bekliyor. HİPP, BİO sertifikalı, GDO’suz, organik ürünlerini, sadece stantlarında geçerli olan %50’ye varan indirimlerle, annelere çok özel fiyatlarlar sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT