Hotiç İlkbahar/Yaz 2006 Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Hotiç İlkbahar/Yaz 2006 Koleksiyonu

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 25 Nisan 2006 Salı

Firma: Hotiç

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 25, 2006
Hotiç İlkbahar/Yaz 2006 Koleksiyonu b
Modada iz bırakan işler yapmayı seven, özgün, farklı ve estetik tasarımların öncüsü Hotiç, İlkbahar/Yaz sezonunu açtı. Yazın renklerini taşıyan, sıcak ve romantik yeni koleksiyonun fotoğraf çekimleri, Film Sokağı’nda Nihat Odabaşı tarafından gerçekleştirildi. Hotiç’in modelliğini son iki sezonda olduğu gibi Hotiç’le bütünleşen sinema oyuncusu Mehmet Günsür ve manken-oyuncu Cansu Dere yaptı. Hotiç için üçüncü kez modellik yapan Mehmet Günsür ve Cansu Dere, yeni sezonun sıcak ve sade renkleriyle sıcak bir ikili oluşturdular.

Şimdi;1-14 Mayıs tarihleri arasında Bonus Card ve Shop & Miles kart sahiplerine Anneler Günü’ne özel +%10 indirim ve 10 taksit seçenekleri sizleri bekliyor.

Kadınların Gözdesi Hotiç’te; Şık Çizgiler
Estetiğine önem veren bayanların tercihi olan Hotiç bu sezon da diğer sezonlarda olduğu gibi çok iddialı! Yeni sezonda yaz mevsimi ve sizinle uyumlu Hotiç grupları hayatınıza renk katıyor. Beyaz ve lacivertin ahengini yakalayan Marine, farklı tasarımlarla farklı biçimlerde karşımıza çıkan Beyaz/Lame ikilisi, bu sezon Hotiç’te sizi bekleyen gruplardan sadece birkaçı. Şıklığınız krokodil deriler, tarzınız beyaz/lame ile bütünleşirken, şık geceleriniz için hazırlanmış özel tasarımlar, Hotiç’in özgün estetiğini sizlerle buluşturuyor.

Rengini Art Nouveau akımının romantizminden alan Hotiç’in yeni sezon ayakkabı ve aksesuarları bu sezon da kadınların tercihi olmaya devam ediyor.
Centilmen, Cömert ve Karizmatik Bu sezon Hotiç erkeğini tanımlayan kelimeler tam olarak bunlar. Sezonun belirleyici renklerinden olan beyaz, Hotiç’in özgün tasarımıyla buluşarak erkeklere farklı olmanın şıklığını sunuyor. Modern ve rahat tasarımlı Hotiç ayakkabıları, kemer ve çantasıyla uyumlu bir bütünlük oluşturuyor. Krokodil derili ayakkabılar, iş hayatının yoğun temposunda rahatlığına ve şıklığına önem veren Hotiç’in centilmen erkeğine siyah, kahverengi ve bej ile zengin renk seçenekleri sunuyor.

Farklı ve zengin tasarım gruplarından oluşan Hotiç; bu sezon da centilmen, cömert ve karizmatik erkeklerin tercihleri olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT