Hotpoint-Ariston'dan Enerji Tasarrufu Haftası'na Özel İndirim

Alışveriş Alışveriş Hotpoint-Ariston'dan Enerji Tasarrufu Haftası'na Özel İndirim

Tarihler: 10 Ocak 2012 Salı ~ 31 Ocak 2012 Salı

Firma: Hotpoint-Ariston

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2012 ~ Oca 31, 2012

Ekolojik dengeye verdiği önemi tüm ürünlerine yansıtan Hotpoint-Ariston Enerji Tasarrufu Haftası’na özel olarak düşük enerji tüketimi sağlayan ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim kampanyası başlatıyor. 9 Ocak’ta başlayacak olan kampanya 31 Ocak’a kadar devam edecek.

Enerji tüketimini azaltmak için geliştirilen teknolojiler, Hotpoint-Ariston’un doğaya karşı duyarlılığının en önemli göstergesi olarak öne çıkıyor. Hotpoint-Ariston, enerjinin gereği kadar ve bilinçli olarak kullanılmasını sağlamak için her yıl Ocak ayının ikinci haftasında kutlanan Enerji Tasarrufu Haftası’na özel bir kampanya başlatıyor. 9-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek bu kampanyayla Hotpoint-Ariston, yüksek enerji tasarrufu sağlayan bazı ürünlerini yüzde 50’ye varan indirimlerle tüketiciye sunacak. Kampanya, kategorisinde Avrupa’nın en düşük enerji tüketen fırını olma özelliğini taşıyan Luce fırınları, az enerji sarfiyatıyla en uzun süre tazelik sağlayan A+ enerji sınıfı NMTL 1928 ve NMTM 1927 buzdolabını, A+++ enerji sınıfındaki WMG 803 ve A+ enerji sınıfındaki WMG 601 çamaşır makinesini ve çamaşırları yoğuşmalı sistemle kurutan A+++ enerji sınıfındaki AAQCF 81 U kurutma makinesini kapsıyor.

Luce fırınlar: en düşük enerji tüketimiyle her seviyede mükemmel pişirim

Luce fırınların en önemli özelliği “High Definition” teknolojisiyle geliştirilmiş olması. Bu teknoloji sayesinde Luce fırında her noktada eşit ısı dağılımı sağlanıyor. Hotpoint-Ariston patentli “Dual Flow” hava sirkülasyon sistemi, fırının kapak sıcaklığını, standart fırınlara göre 10oC daha düşük tutuyor. Luce fırınlar, fırının içini aydınlatan LED ışıklarla da öne çıkıyor. Bu ışıklar, pişirilen yemeklerin dışarıdan rahatça görülmesini sağlıyor, yemekler fırın kapağı açılmadan bile kolayca kontrol edilebiliyor. Bunların yanı sıra Luce fırınlarda tek tuşla pişirim yapılmasını sağlayan otomatik programlar ve akıllı programlama gibi fonksiyonel özellikler de mevcut. Ayrıca Ecotech teknolojisiyle geliştirilmiş Luce fırınlar, A sınıfına göre %20 daha düşük enerji tüketim değeriyle kategorisinde Avrupa’nın en düşük enerji tüketimini sunuyor.

Çamaşırları %30 enerji tasarrufuyla yıkamak artık mümkün

Tasarımı ve teknolojik özellikleriyle öne çıkan Hotpoint-Ariston’un A+++ enerji sınıfına ait WMG 803 çamaşır makinesi, sahip olduğu Ecotech özelliğiyle yüzde 30 daha az su tüketimi ve yüzde 50’nin üzerinde enerji tasarrufu sağlıyor. Süper Sessiz yıkama teknolojisiyle geliştirilen çamaşır makinesinde, sıkma işlemi sırasında bile gürültüsüz bir performans sağlamak için en güçlü titreşimleri dahi yok eden bir süspansiyon sistemine sahip 3 fazlı motor bulunuyor. Hotpoint-Ariston’un, 8 kilogram yıkama kapasitesine ve dakikada 1000 devir maksimum sıkma hızına sahip bu çamaşır makinesinde yünlülerin güvenle yıkanmasını sağlayacak Woolmark Platinum Care programı da yer alıyor.

Çamaşırları düşük enerji tüketimiyle kurutma imkanı

Hotpoint-Ariston’un, 8 kilogram çamaşırı kurutabilen AAQCF 81 U model kurutma makinesi, sensörlü kurutma özelliği sayesinde giysilerdeki nemlilik oranını ve sıcaklık seviyesini ölçebiliyor ve kullanıcının belirlediği parametrelere erişilince kurutma programını otomatik olarak sonlandırıyor. Çamaşırları yoğuşmalı sistemle kurutan bu makinede, 16 farklı program bulunuyor.

Az Enerji Sarfiyatıyla En Uzun Süreli Tazelik

Akıllı Soğutma Sistemi bulunan NMTL 1928 ve NMTM 1927 buzdolapları, içerisindeki yiyecek miktarına göre en az enerji sarfiyatıyla en uzun süreli tazeliği sağlayacak dereceyi otomatik olarak seçiyor. Üstelik buzdolaplarında elektronik kontrol paneli ve sıfır derece bölmesinin yanı sıra nem ve hijyen kontrolü, süper soğutma, süper dondurma ve tatil fonksiyonu gibi ilave özellikler de mevcut. Kapı açık alarmı, şişe rafı, geniş iç rafları ve 36 litrelik geniş sebzeliği bulunan modeller mutfaktaki tüm beklentileri karşılıyor.

Hotpoint-Ariston, ürünleri ve kampanyalarıyla hem bilinçli enerji tüketimini teşvik ediyor hem de uygun fiyat seçenekleriyle tüketicinin ilgisini çekiyor. Hotpoint-Ariston’un Enerji Tasarrufu Haftası’na özel indirim kampanyası Ocak ayının sonuna kadar devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT