İCA Home&Garden’dan Sezon Sonuna Özel İndirimler

Alışveriş Alışveriş İCA Home&Garden’dan Sezon Sonuna Özel İndirimler

Tarihler: 10 Eylül 2007 Pazartesi ~ 14 Eylül 2007 Cuma

Firma: İca Home & Graden

Telefon: 0 (216) 471 31 31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2007 ~ Eyl 14, 2007
İCA Home&Garden’dan Sezon Sonuna Özel İndirimler

Ülkemiz bahçe mobilyaları sektörünün lider firması İCA Home&Garden sezon sonuna özel inanılmaz bir indirim kampanyasına imza atıyor. Bahçe mobilyalarından barbekü ve bahçe aksesuarlarına kadar yüzlerce üründe yüzde 60’a varan indirim fırsatı tüm İCA Home&Garden mağazalarında sizleri bekliyor.

Ülkemiz bahçe mobilyaları sektörünün lider firması İCA Home&Garden, sezon sonuna özel muhteşem bir kampanyaya imza atıyor. İCA Home&Garden’dan alacağınız bahçe ürünleri ve aksesuarlarında yüzde 60’a varan indirim fırsatı sizleri bekliyor. Üstelik indirimden yararlanmak için herhangi bir alt alışveriş limiti bulunmuyor. İndirim kampanyası sayesinde gelecek yaz için yapacağınız bahçe mobilyası alışverişini şimdiden yapabilir, ayıracağınız bütçeden önemli ölçüde tasarruf edebilirsiniz.

Dünyanın en seçkin markalarını ülkemiz pazarına sunan İCA Home&Garden, güneş şemsiyelerinden bahçe mobilyalarına, barbekülerden bahçe aksesuarlarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip bulunuyor. Gloster, Fim, Alexander Rose, Beriva, D`un Jardin, Whitecraft, Le Prince Jardinier, La Rete, Sunbrella, Kenzo, Gervasoni, Blomus, Deroma, Nardi gibi dünyanın önde gelen markalarını bahçe meraklılarının beğenisine sunan İCA Home&Garden, düzenlediği kampanyayla gelecek sezon için bahçenizi en ekonomik şekilde dekore etmenize yardımcı oluyor.

İCA Home&Garden tarafından satışa sunulan ürünler ve kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak, bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.ica.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0 (216) 471 31 31 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT