İçim Smartt, yeni çeşitleriyle zihinsel ve bedensel gelişime destek olmaya devam ediyor

Alışveriş Alışveriş İçim Smartt, yeni çeşitleriyle zihinsel ve bedensel gelişime destek olmaya devam ediyor

Tarihler: 03 Kasım 2008 Pazartesi ~ 10 Kasım 2008 Pazartesi

Firma: İçim Smartt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2008 ~ Kas 10, 2008
İçim’den annelerin hayatını kolaylaştıracak yepyeni lezzetler
İçim Smartt, yeni çeşitleriyle zihinsel ve bedensel gelişime destek olmaya devam ediyor
Süt, meyve küpü ve çilekli labne peyniri olmak üzere geniş ürün yelpazesi ile pazara çıkan İçim Smartt, yeni çeşitleriyle farklı lezzetler arayan çocuklara hitap ediyor.

Omega - 3 DHA ve vitamin içeriği ile okul öncesi çocukların zihinsel ve bedensel gelişimine destek olan İçim Smartt ürün gamını genişletiyor. Smartt ürün çeşitlerine, Türkiye’de ilk çilekli labne peynirinden sonra yine bir ilk olan şeftalili labne, ilk çikolatalı küpler ve mineral eksikliği olan çocuklara özel demir-iyot-çinko ile Omega - 3 DHA’yı birleştiren ilk çikolatalı süt eklendi.

Zihinsel gelişim için çocukların ihtiyaç duyduğu besinlerin doğal ürünlerle, zihinsel ve fiziksel aktivitelerle desteklenmesi büyük önem taşır. İçim Smartt, Türkiye’de taze süt, doğal meyve, Omega - 3 DHA, kalsiyum ve 10 vitamini birarada sunan ilk ve tek marka… Çocuk beslenmesinde annelerin en büyük yardımcısı olmaya aday İçim Smartt 6 önemli faydayı birleştiriyor… bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı, doğallık, zihinsel ve bedensel gelişime destek, lezzet ve eğlence. Bu özellikleri taşıyan Türkiye’deki ilk ve tek ürün grubu olan İçim Smartt, annelerin çocuklarını besleme konusundaki beklentileri ve ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirildi. Dünyadaki trendleri takip ederek, bilimsel klinik çalışmalardan ve uzman görüşlerinden faydalanan İçim Ar-Ge ekibi, kantitatif ve kalitatif araştırmalar ve 2 yıllık Ar-Ge çalışmalarının sonucunda çocukların ihtiyaçlarına ve damak tadına uygun bir formül geliştirdi.

İçim Smartt serisi, beynin normal gelişimi ile göz ve sinir sisteminin gelişimine yardımcı olan ve bir tür Omega-3 yağ çeşidi olan DHA içeriyor. Büyüme çağındaki çocukların sağlıklı kemik ve diş gelişimi için çok önemli olan kalsiyum ve kalsiyumun emilimini artıran D Vitamini bulunduruyor. Ürünlerin içeriğinde bulunan A, B3, B5, B6, Biotin, Folik asit, B12, E ve C vitaminleri ile çocukların bedensel gelişimi için ihtiyaçları olan besin öğelerini almalarına destek oluyor. İçim Smartt süt ve labne peynirlerinin içerdiği prebiyotikler de bağışıklık sistemini destekliyor.

İçim Smartt’ın İlk’leri
· Türkiye’nin ilk Omega - 3 DHA’lı meyve küpleri,
· İlk Omega - 3 DHA’lı labne peyniri,
· İlk çilekli ve şeftalili labne peyniri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT