İçim’den Türkiye’de Bir İlk Daha… Fesleğenli-Naneli Ayran

Alışveriş Alışveriş İçim’den Türkiye’de Bir İlk Daha… Fesleğenli-Naneli Ayran

Tarihler: 27 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 27 Ağustos 2007 Pazartesi

Firma: Ülker İçim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2007 ~ Ağu 27, 2007

İçim’den Türkiye’de Bir İlk Daha… Fesleğenli-Naneli Ayran!

Geleneksel ayran lezzeti Ülker kalite ve güvencesiyle çeşitleniyor!
Ülker, süt ve süt ürünlerindeki çeşitliliğini ayranla devam ettiriyor. Tüketici beklentileri paralelinde bu kategoride yeni lezzetler geliştirip piyasaya sunan İçim, Türkiye’de bir ilk daha yarattı… Fesleğenli-Naneli Ayran!

Sağlıklı ve lezzetli ürünlerine kattığı yenilikçi ve uzman görüşü ile tüketicilerin ilk tercih ettiği markalardan biri olan İçim, yeni fesleğenli-naneli ayranı ile sektöre yenilik getirdi. Türk damak tadına uygun, fesleğen ve nane tadını ayranda buluşturan tek marka olan İçim, pazardaki çeşitliliği artırmayı amaçlıyor.

İçim Ayran’ın mevcut 200, 230, 295, 300 ml bardak; 250, 1000 ve 1500 ml şişe çeşitlerinin ardından İçim Fesleğenli-Naneli Ayran da, 250 ml ve 1000 ml’lik boyutları ile piyasaya sunulacak.

Ayran pazarına 1996 yılında giren İçim, 2006 yılı itibariyle bu kategorideki pazar payını yüzde 15’e ulaştırdı. İçim, 2007 yılında da yenilikleriyle ayran pazarındaki iddiasını sürdürmeye devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT