İftar Ekmeğiniz Morphy Richards`dan

Alışveriş Alışveriş İftar Ekmeğiniz Morphy Richards`dan

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 26 Eylül 2008 Cuma

Firma: Morphy Richards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 26, 2008

İftar Sofralarının En Güzel Ekmeği Morphy Richards Ekmek Yapma Makinesiyle!

Ramazan`da iftar ve sahur sofralarının tadı, sımsıcak, dumanı üstünde ekmeklerle çıkar. Evinizde kendi ekmeğinizi kendiniz yapıp, Ramazan`a bambaşka bir tat katmak isterseniz, Morphy Richards ekmek yapma makinesi tam size göre. Seçkin alışveriş zincirlerinde ve tekno marketlerde satılan, İngiliz tasarımı bu stil ve kullanışlı makine, Ramazan sofraları için birebir. Üstelik fiyatı 219 YTL.

Morphy Richards ekmek yapma makinesinin en güzel özelliği, sabah programladığınız ekmeği, akşama hazır olarak sofranızda bulabilmeniz. Kompakt, fırçalanmış paslanmaz çelik tasarımlı ekmek yapma makinesi, 680 ve 900 gr`lık iki ekmeği pişirebiliyor ve yoğurma esnasında zeytin, kekik, ceviz vs gibi malzemeleri doğru zamanda eklemeniz için sizi sesle uyarıyor.

Ekmeğinizin içine koyacağınız malzemeleri tam kıvamında pişirme özelliğine sahip Morphy Richards ekmek yapma makinesi, benzersiz katlanabilir bıçağı sayesinde ekmekte oyuk bırakmadan, ekmeği bir bütün olarak almanızı sağlar.
Hızlı pişirme ayarı ile bir ekmeği 70 dk içinde bile hazır hale getirebilen cihaz 2 yıl garantili...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT