İftar ve Bayram Sofralarını Çiçeklerle Donatın

Alışveriş Alışveriş İftar ve Bayram Sofralarını Çiçeklerle Donatın

Tarihler: 27 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 27 Ağustos 2011 Cumartesi

Firma: 444Çiçek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2011 ~ Ağu 27, 2011

444çiçek’ten sipariş vererek iftar ve bayram sofralarınıza renk katabilirsiniz

Tüm ailenin bir araya geldiği iftar ve bayram sofralarını birbirinden lezzetli yemeklerle donatmak bir klasiktir. Peki ya bu görkemli sofraları çiçeklerle renklendirmeye ne dersiniz? Online çiçek siparişinde kaliteli hizmetin adresi www.444cicek.com en sevdiğiniz çiçekleri adresinize kadar teslim ediyor. Böylece yemek hazırlıklarıyla uğraşırken çiçeklerle ayrıca ilgilenmenize gerek kalmıyor. Ayrıca, iftara davetli olduğunuz bir eve çiçek göndererek de güzel bir jest yapabilirsiniz.

Tüm aileyi bir araya getiren iftar ve bayram sofraları çiçeklerle donatılmayı sizce de hak etmiyor mu? Ramazanın bereketi iftar ve bayram sofralarını şenlendirirken, mis kokulu rengarenk ve zarif çiçeklerin de gözlerinize ziyafet çekmesini isterseniz, www.444cicek.com’dan sipariş verebilirsiniz.

Online çiçek siparişinde kaliteli hizmetin adresi www.444cicek.com iftar ve bayram sofralarına yakışan en taze çiçekleri adresinize kadar teslim ediyor. Böylece yemek hazırlıklarıyla uğraşırken çiçeklerle ayrıca ilgilenmenize gerek kalmıyor.

444çiçek’ten sevdikleriniz için de sipariş verebilirsiniz. İftara davetli olduğunuz eve çiçek göndererek güzel bir jest yapabilir ya da tatile çıktığınız için katılmadığınız bir bayram yemeğine çiçek göndererek kendinizi affettirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT