İftar ve Sahur Sonrası “Vivident Xylit” Çiğneyin, Hem Diş Sağlığınızı Koruyun, Hem de İştahınızı Dengeleyin!

Alışveriş Alışveriş İftar ve Sahur Sonrası “Vivident Xylit” Çiğneyin, Hem Diş Sağlığınızı Koruyun, Hem de İştahınızı Dengeleyin!

Tarihler: 12 Ağustos 2010 Perşembe ~ 10 Eylül 2010 Cuma

Firma: Vivident

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2010 ~ Eyl 10, 2010

Sevdiklerinizle birlikte paylaşılan leziz iftar sofraları, Ramazan’ın en güzel anları… Ancak yazın en sıcak günlerinde sağlık otoriteleri, iftar ve sahurda hafif yiyecekler yenilmesi için uyarılar yapıyor! İftar ve sahur sonrası hazmınızı kolaylaştırmak, iştahınızı dengeleyerek fazla kilo almanızı engellemek ve aynı zamanda diş sağlığınızı korumak istemez misiniz? Formülü basit; Şekersiz sakız çiğnemek.

Yemeklerin ardından ağzınızda oluşan asit saldırısı, ideal pH seviyesinin düşmesine neden olur ve bunun sonucunda da dişlerde çürümelere sebep olan plak oluşumu başlar. Çoğu zaman dişlerinizi fırçalama fırsatı bulamadığınız, dışarıda yapılan iftarlar ve acele ile yenen sahurun ardından diş sağlınızı da Vivident Xylit çiğneyerek koruyabilirsiniz. “Ksilitol” ile zenginleştirilmiş Vivident Xylit, diş çürümelerine sebep olan plak tabakasının oluşumunu engellemeye yardımcı olur, ağzınızda düşen pH seviyesini ideal seviyeye çıkarır. Böylece dişlerinizde etkin koruma sağlar.

İftar ve sahur sonrasında Vivident çiğneyerek, artan tükürük miktarı ile yediklerinizi hazmetmenizi sağlayabilirsiniz.

Aynı zamanda yemeklerin ardından, yüksek kalorili tatlılar ya da atıştırmalıklara karşı formunuzu korumadaki en büyük yardımcınız, iştahınızı kontrol etmenizi sağlayacak Vivident sakız çeşitlerinden biri olacak.

Diş sağlığını koruyan Türkiye’nin ilk Xylitol içeren tatlandırıcılı sakızını 20 yıldır tüketicilerle buluşturan Vivident, size beğeninize uyacak geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Çiğneme keyfinize keyif katacak Vivident Xylit’in; White Karbonatlı, Meyve Suyu, Damla Sakızlı, Air Action, Full Fresh ve Vivident Extra ve başka diğer pek çok çeşidi bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT