İlk Anneler Günü Hediyesi GeBe’den

Alışveriş Alışveriş İlk Anneler Günü Hediyesi GeBe’den

Tarihler: 07 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2007 Pazar

Firma: GeBe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2007 ~ May 13, 2007
Eşinizi Anneler Günü’nde GeBe’nin şık ve rahat hamile kıyafetleri ile sevindirin
İlk Anneler Günü hediyesi GeBe’den

Anne olmaya hazırlanan eşinize GeBe’nin birbirinden zarif ve rahat hamile kıyafetlerinden hediye ederek onu bu özel günde sevindirebilir, annelik duygusunu en güzel şekilde yaşamasını sağlayabilirsiniz. Üstelik GeBe kreasyonlarını tercih eden hamile bayanlar, hareket özgürlüklerini kısıtlamadan alıştıkları yaşam tarzına özgürce devam edebiliyorlar.

Anneler Günü’ne çok az kaldı. Yakın bir zamanda anne olmaya hazırlanan bayanlar bu özel günü daha bir farklı, daha bir duygusal yaşayacaklar. Anneler Günü heyecanını ilk defa yaşamaya hazırlanan eşinize harika bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Hamile bayanlara giyimde seçkin alternatifler sunan GeBe’nin birbirinden şık kıyafetleri ile eşinizi bu özel günde dünyanın en mutlu insanı yapabilirsiniz. GeBe’nin birbirinden şık hamile kıyafetleri bayanlara hamilelikleri süresince özgürce hareket edebilme imkanı sunarak hamileyken de alıştıkları yaşam tarzına devam etmelerini sağlıyor.

GeBe 2007 İlkbahar-Yaz hamile modası
GeBe’nin Hollandalı tasarımcı Wendy Walet tarafından hazırlanan 2007 İlkbahar-Yaz Koleksiyonuna doğal renkler ve yumuşak dokular hakim bulunuyor. Anne adaylarına yüzlerce alternatif sunan GeBe koleksiyonu siyah-beyaz, uçuk pembe, haki, bej ve camel tonlarını çarpıcı bir şekilde yorumluyor. GeBe’nin yeni koleksiyonu aynı zamanda keyifli hafta sonları için kırmızı-beyaz ve lacivert kombinasyonuyla enerjik ve eğlenceli bir tarza da yer veriyor.

Toplam 13 renk ve 70 modelden oluşan GeBe 2007 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, GeBe’nin Carousel, Capitol ve Cevahir alışveriş merkezlerindeki mağazalarının yanı sıra Nişantaşı mağazasında da hamile bayanların beğenisine sunulmuş bulunuyor. GeBe’nin tüm modelleri üretim aşamasında hamile bayanlar tarafından test ediliyor. Lycra içeren 1. sınıf kumaşların kullanıldığı GeBe tasarımları, konfor ve “2 kişilik” hareket özgürlüğünü de beraberinde getiriyor.

GeBe’nin tüm etek ve pantolon gruplarının iç bel kısmında ayarlanabilir özel bir lastik aparatı bulunuyor. Anne adayları bu aparat sayesinde karınlarının büyümesine paralel olarak bedenlerine göre giysilerini rahatlıkla ayarlayabiliyorlar. Dileyen bayanlar, GeBe giysilerini evlerinden çıkmadan, www.gebe.com.tr web adresinden online olarak satın alabiliyorlar. Ödeme ise kredi kartı veya havale ile yapılabiliyor. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde, 300 YTL ve üzeri siparişler için kargo ücreti alınmıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT