İlkbahar / Yaz 11: Yuvarlak Vücut Hatlarını Seven Skinny Jean

Alışveriş Alışveriş İlkbahar / Yaz 11: Yuvarlak Vücut Hatlarını Seven Skinny Jean

Tarihler: 18 Şubat 2011 Cuma ~ 18 Mart 2011 Cuma

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2011 ~ Mar 18, 2011

Wrangler, 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda, yuvarlak hatlı kadınlar için özel olarak tasarladığı süper skinny model Jess’i sunuyor…

Wrangler 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda yüksek bel, dar kesim ve vücudu sımsıkı saran Jess ile son derece modern, süper çekici bir model sunuyor.

Wrangler Jess ile bir ilke imza atıyor ve kalçada pürüzsüz bir görünüm elde etmek için arka cep dikişini kullanmıyor. Jess’in dahi tasarımı hem kalçayı hem de bacakları ortaya çıkarırken, bel kısmında kum saati etkisi yaratarak biraz Brigitte Bardot, biraz da Eva Mendes’i anımsatıyor ve bir jean’den beklenen en seksi görüntüyü sunuyor. Jess giyiyorsanız her defasında iltifata boğulmaya hazır olun!

Wrangler 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda üç farklı koyu renk alternatifi ile sunulan Jess, tasarımında kullanılan süper strech kumaş sayesinde her noktada bedene oturuyor. Jess, Wrangler’in modern skinny modelleri çok dar paça Stokes ve düşük bel, dar paça Molly’nin cazip alternatifi olarak Wrangler 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu içerisindeki yerini alıyor.

Baştan sona denim görünüm elde etmek isteyenler Jess’le koyu mavi dar kesim Luca Jacket’i ile kombin edebilir veya kadınsı bir jean gömleği pantolonunun içine sokabilir. Daha sıcak günlerde ise Violet Lace Top tercih ederek daha çekici bir görünüm sağlanabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT