İncelen Tabanıyla Converse’ten Yılın Trendi!

Alışveriş Alışveriş İncelen Tabanıyla Converse’ten Yılın Trendi!

Tarihler: 29 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 29 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2009 ~ Ağu 29, 2009
İncelen Tabanıyla Converse’ten Yılın Trendi!
Asırlık tarihi ile her daim trend olan Converse, sezona yine yeni bir trend kazandırıyor. Kalın tabanı ile milyonlarca hayranı olan Converse bir ilke imza atıyor ve tutkunları için ince tabanlı Converse’ler, yaz koleksiyonunda yeni bir dönemi müjdeliyor.

Converse’in incelen tabanlı modelleri ilk kez 2008 sonbahar koleksiyonunda yerini almış ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştu. İncelen tabanlar Chuck Taylor All Star ve One Star modellerinde farklı tasarımlarda raflardaki yerini aldı. Feminen bakış açısı ile kalpleri fethedecek modeller, vazgeçilmez beyaz ve siyah renklerin yanı sıra yazın tüm neşesini yansıtan mavi ve kırmızı gibi renklerde de satışa sunuluyor.

Koleksiyondaki incelen tabanlı One Star modelleri sokak modasını benimseyenlerin gözdesi olacak. Özgün ve rahat ayakkabıların yer aldığı One Star koleksiyonu, aynı anda hem sportif hem de casual görünmeyi sevenler için hazırlandı. Beyaz deri üstünde yeşil ve turuncu renk detaylarının görüldüğü modeller, yaz aylarına şıklık kazandıracak. Gri keten üzerine yerleştirilen sarı Converse yıldızı da farklı bir renk alternatifi olarak raflarda yerini alıyor.
İnce tabanlı modeller ile Converse almak için artık daha çok nedeniniz var…

Chuck Taylor All Star Light : 94,00TL- 99,00 TL arası
One Star Pro Low : 89,00TL- 139,00TL arası

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT