İnci'den Yeni Yıl Hediyesi

Alışveriş Alışveriş İnci'den Yeni Yıl Hediyesi

Tarihler: 30 Kasım 2011 Çarşamba ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: İnci

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2011 ~ Ara 31, 2011

Yeni yıla şık ve iddialı bir başlangıç yapmak isteyenler için İnci, çok özel bir fırsat sunuyor. Yeni yıl fırsatları kapsamında İnci, sezonun trendlerini 49, 90TL’den başlayan fiyatlarla ayağınıza getiriyor. İnci’nin yeni yıl sürprizi 2 Aralık tarihinden itibaren geçerli olacak.

Yılın en heyecan verici bu dönemine özenle hazırlanan bayanların şıklığını İnci, özel bir kampanya ile taçlandırıyor. Sezonun en trend modelleri İnci mağazalarında 2 Aralık’tan itibaren kaçırılmayacak bir indirimle satışa sunulacak. İnci yeni yıl fırsatları kapsamında ayakabılar, 49,90 TL’den, botlar 99,90 TL’den ve çizmeler 149,90 TL’den başlayan fiyatlarla yeni yıl şıklığına davet çıkartacak.

İnci’nin yeni yıla yönelik özel indirimi ile satışa sunulacak koleksiyonda hem günlük kullanım hem de yılbaşı partileri için şık alternatifler dikkat çekiyor. Klasik stiletto modellerinin yanı sıra bu senenin favorisi botlar ve kış aylarının vazgeçilmezi çizmeler hem renk hem de model alternatifleri ile yeni yıla şık bir adım atmak isteyenler için farklı seçenekler sunuyor. İnci’nin bu sezon vitrinlerini süsleyen geniş ürün koleksiyonunda yer alan süet ve tay modelleri ise farklılaşmak isteyenler için asil ve zarif birer tercih oluşturuyor.

İnci, en özel günlerde şıklığından olduğu kadar rahatlığından da taviz vermeyen erkekler için birbirinden trendy modelleri de aynı çatı altında sunuyor. Rugan, Fransız kadifesi, süet üzerine kazayağı baskılı modellerin beğeni topladığı koleksiyonu ile İnci, beylere de yeni ve unutulmaz bir başlangıç vaat ediyor.

İnci 2012 kış koleksiyonunu, yeni yıl özel indirimi ve ödeme kolaylıkları ile tüm İnci mağzalarında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT