İnci ile Bu Kış Yansımaların Büyüsüne Kapılacaksınız

Alışveriş Alışveriş İnci ile Bu Kış Yansımaların Büyüsüne Kapılacaksınız

Tarihler: 29 Eylül 2011 Perşembe ~ 29 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: İnci

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2011 ~ Eki 29, 2011

Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile İnci sizi ruhunuzun derinlikleriyle yüzleşmeye davet ediyor, en büyük tutkularınızın yansıması sizi zamanın dışında bir stilin sırlarını öğrenmeye davet ediyor.

İnci’nin 2011/2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, “Yansıma” ana temasıyla karşınıza çıkıyor. Kimseyle paylaşmak istemediğiniz, en güçlü tutkularınız İnci’nin benzersiz ayakkabıları ile vücut buluyor, İnci sizleri en mahrem düşüncelerinizi, en güçlü arzularınızı yüzlerce model arasından keşfetmeye çağırıyor. Üstelik İnci, güneşli havaların yerini sonbahar yağmurlarına bırakmaya hazırlandığı günlerde şıklığınızı gri gökyüzüne yaraşan renklerle tamamlarken, içinizdeki gökkuşağının yansımalarını da ayaklarınızdan esirgemiyor.

Bu sezon İnci’de, kahverengi, gri, haki ve lacivert renklerle bezeli modellerin yanı sıra, yazdan kalma bir his yaşamak isteyenler için koyu pembeden turkuaza sıcacık renkler, atkılarınıza sarındığımız günlerde neşenizi korumanızı garantiliyor. İnci’nin kadın, erkek ve çanta koleksiyonları, yepyeni modelleri, özgün deri kullanımları ve farklı beklentilere yanıt verecek numara yelpazesiyle Sonbahar-Kış sezonuna hazır!

İnci 2011/2012 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu üç ana tema çerçevesinde şekilleniyor. Şıklığın sadelikle birleştiği dönemleri tarihin tozlu yapraklarından günümüze taşıyan “Başka zamanların masalı” teması, günümüz kadının geri planda kalan kırılgan karakterini öne çıkarıyor, “hanım hanımcık” kıyafetleri tamamlayacak bordo, mor, haki ve siyah tonlarında, alçak ölçeli, sivri burunlu ayakkabılarla zamansız bir şıklığı müjdeliyor. Retro havasını ayaklarda hissettirecek modellerde ise, geleneksel yöntemlerle işlenen deriler, bilekte biten botlar ve platform tabanlarla birleştirilerek daha sert bir hava hâkim kılınıyor.

Sezonun bir diğer temasını oluşturan “Doğanın Egemenliği” trendi, hayali bir kıyametin ardından doğaya zorunlu dönüşümüzü ve değişen iklim şartlarında yaşamımızı sürdürme çabamızı anlatıyor. Buzul çağının egemenliğiyle birlikte hayatımıza giren kürk astarlar, uygarlığımızın çöküşüyle yeniden keşfettiğimiz doğanın bir parçası olan ahşap topuklar, eski görünümlü deriler, bize bir distopyanın panoramasını sunuyor. Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nun son teması olan “Renk Ahenkte”de ise, en canlı renklere boğulmuş yaz günlerinin anısı, stiletto ve babetlerde yaşatılıyor, isyankâr renklerin daha soğuk türevleri, kış sezonuna daha hareketli bir geçiş vadediyor.

Üstelik İnci’ye yeni sezon “ilk”lerle birlikte geliyor. Farklı beklentilere yanıt verebilmeyi müşteri memnuniyetinin vazgeçilmez bir parçası addeden İnci, bayanlar için numara yelpazesini çeşitlendiriyor, bugüne dek tam numarasını bulamadığından sıkıntı yaşayanların yüzünü güldürüyor. Büyük ya da küçük numara eksikliğinden mustarip olanlar için 35 ve 41 numara çalışılan modeller dışında İnci, buçuklu numaralara sahip bayanların rahatlığını düşünerek ilk defa buçuklu numaralarda modellerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Kışın en beğendiği çizmelerin fermuarı kapanmayınca istemeye istemeye farklı modellere yönelen bayanların derdine de İnci’nin geniş konçlu çizmeleri yetişecek, bu sezon kimse beğendiği modelden mahrum kalmayacak!

İnci 2011/2012 Sonbahar-Kış Erkek Koleksiyonu, “klasik, elegant, casual, sport ve trendy” temaları altında, iş hayatında giyilmek üzere tasarlanan klasik modellerden, finisajlı derilerle kahve, taba gibi renklerin buluştuğu, rahatlığın ön plana alındığı modellere; saks mavisi ve kırmızı gibi canlı renklerle gündelik hayatınızı neşelendirecek hafif modellerden sezonun en son trendlerini ayaklarınıza taşıyacak rengarenk loafer’lara her zevke, her duruma hitap eden tasarımlarla karşınıza çıkıyor. En özel günlerde de İnci kalitesinden vazgeçmek istemeyen erkeklere İnci bu kış rugan, Fransız kadifesi, süet üzerine kazayağı baskılı benzersiz modellerle unutulmaz bir deneyim sunuyor.

İnci 2011/2012 Sonbahar-Kış Çanta Koleksiyonu, sezonun vazgeçilmez renklerinden olan bordo, siyah ve laciverti hem portföylere, hem de gündelik kullanıma yönelik çantalara taşıyor. Klasik renklerin yanı sıra parlak kırmızı, mor ve turkuaz çantalar, canlı renklere tutkunlar için rengarenk postacı ve mektup çantalar, 2012 kışının zamansız kadınlarının şıklığını bütünleyecek modeller ile İnci çanta koleksiyonunda, bu sezon da herkes kendi tarzına uygun bir çantaya ilk görüşte aşık olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT