İnci ile Evet Deyin...

Alışveriş Alışveriş İnci ile Evet Deyin...

Tarihler: 26 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 30 Mayıs 2008 Cuma

Firma: İnci Ayakkabı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2008 ~ May 30, 2008
İNCİ İLE EVET DEYİN…
Düğün tarihine karar verdikten sonra tatlı bir telaş başlar, ayaklarınızı yerden kesen birliktelik kararı ile hayat boyu unutamayacağınız o özel an’a doğru, yorucu ve bir o kadar da heyecanlı bir yolculuk başlar… Ayakkabı modasının modern ve yenilikçi markası İnci, 2008 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan birbirinden zarif, şık ve özgün tasarımları ile genç çiftlerin en özel günlerinde yanında oluyor.

Her zevke ve stile uygun birbirinden şık tasarımlara sahip olan İnci kreasyonu, estetik ve konforu bir arada barındıran birçok modelden oluşuyor. İnci 2008 yaz koleksiyonunda bulunan birbirinden şık, kullanışlı ve modern ayakkabı modelleri arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız.

İnci’den genç çiftlere küçük öneriler;
· En mutlu gününüzde, tebessümün yüzünüzden bir an bile eksik olmaması için ayakkabının estetik görünümüne verdiğiniz önem kadar rahat olmasına da özen gösterin.
· Çok yüksek ökçeler, hareket etmenizi sınırlayacağı için dolgu topuk, platform ya da kısa ökçeli modelleri tercih edin. Ve mutlaka ön alıştırma yapın.
· Pastel tonlardaki ve romantik detaylar ile süslenen modeller gelinliğinize uyum sağlayacaktır. Yazın en romantik gelini olmak sizin elinizde….
· Damatlar, ceket, gömlek, kravat ya da yaka çiçeğinize uyumlu bir model seçmelisiniz. Unutmayın ki imza anında tüm gözler ayakkabınıza çevrilecek.
Güncel, modern ve sıra dışı tasarımlarıyla hanımların olduğu kadar beylerin de şıklılarını pekiştiren İnci, 2008 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’ndaki birbirinden renkli ve göz alıcı modeller ile düğün telaşınızın büyük bir kısmını hafifletiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT