Ingrid Millet´den Aydınlatıcı Göz Kremi!

Alışveriş Alışveriş Ingrid Millet´den Aydınlatıcı Göz Kremi!

Tarihler: 12 Kasım 2010 Cuma ~ 12 Aralık 2010 Pazar

Firma: Ingrid Millet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2010 ~ Ara 12, 2010

Kış aylarına girdiğimiz bu günlerde güneşin izleri yüzünüzde belirmeye başladı… Şimdi bakım zamanı… INGRID MILLET, Perle De Caviar Aydınlatıcı Göz Kremi ile hem lekesiz hem de pürüzsüz ve aydınlık göz çevresine kavuşmanız mümkün.

Avrupa’nın Oscar’lı Fransız markası INGRID MILLET, göz çevreniz için özel bir krem sunuyor. Yaşın ilerlemesi veya güneş nedeniyle oluşan kahverengi lekelere karşı savaşarak göz çevrenizi aydınlatan INGRID MILLET Perle De Caviar Aydınlatıcı Göz Kremi, aynı zamanda ışıltı verip canlandırıyor.

Göz çevresine ışıltı veren C vitaminini, canlandırıcı özelliğiyle ön plana çıkan Bio-Marin kompleksini ve yatıştırıcı etkisiyle Beyaz Zambak özünü içeriğinde birleştiren INGRID MILLET Perle De Caviar Aydınlatıcı Göz Kremi, göz çevresinin her ihtiyacına cevap veriyor.

INGRID MILLET Perle De Caviar Aydınlatıcı Göz Kremi, lekelere karşı yoğun etkisinin yanı sıra özellikle ilerleyen yaşlarda bakışların daha donuk bir hal almasına karşı da ideal bir çözüm oluyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa yapılan uygulamayla göz çevresini canlandırıp, sıkılaştırıyor. Cildi zarar verici ve kurutucu çevresel etkilerden koruma özelliği de sunan INGRID MILLET Perle De Caviar Aydınlatıcı Göz Kremi ile bakışlar günden güne daha parlak oluyor. Gözlerin çevresindeki cilt daha pürüzsüz ve esnek bir görünüme kavuşuyor. Bu sayede göz çevreniz lekelerinden arınırken her dönemde gençliğini ve tazeliğini koruyor.

Denizden gelen güzelliği ürünlerine taşıyan INGRID MILLET ürünleriyle gözleriniz tüm yıl boyunca ışıldasın!

INGRID MILLET ürünleri tüm seçkin yetkili eczanelerde!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT