İnsan Sağlığına Duyarlı Vaillant Klimalar

Alışveriş Alışveriş İnsan Sağlığına Duyarlı Vaillant Klimalar

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2006 Çarşamba

Firma: Vaillant

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 31, 2006
İNSAN SAĞLIĞINA DUYARLI VAILLANT KLİMALAR
Vaillant; 130 yılı aşkın süredir tecrübesi, kalite ve müşteri memnuniyeti ile Avrupa’nın ısınma ve sıcak su sektöründe hizmet veriyor. Vaillant bu kalite ve tecrübesini, konforun ayrılmaz parçası olan “Vaillant split klimalar” ile Türk halkının hizmetine ve beğenisine sundu.

Vaillant klimalar 7000–24000 Btu/h kapasite aralığında tüketicisine mono, multi ve inverter olmak üzere çeşitli model ve kapasite imkanı sunuyor. Tüm modellerin sıcak-soğuk, ısı pompası olarak kullanılabilmesi ile birlikte modellerde havayı temizleyen ve kokuyu gideren ( polen, anti-bakteriyel ve karbon) filtre sistemi de mevcut. Bu sayede özellikle alerjik sorunları olan kişiler, soğutma ve ısıtmanın yanında havayı filtreleme fonksiyonu da ilave bir özellik olarak kullanılabilmekte.

Vaillant klimalar son derece sessiz çalışması, düşük enerji tüketimi, küçük ve dekoratif boyutları ile kullanıcılara tam bir konfor sunuyor. Ayrıca soğutma, ısıtma, auto (otomatik olarak soğutma veya ısıtmaya karar verme ), nem alma fonksiyonlarına ilave olarak günlük zaman programlayıcı ve uyku modu gibi seçenekleri de kullanarak istenen zaman ve duruma göre konfor ayarı yapabilmek mümkün oluyor.

Ayrıca tüm modellerde elektrik kesilmesi ve tekrar gelmesinde cihazın kaldığı fonksiyondan devam etmesini sağlayan “Auto-restart” (otomatik tekrar çalıştırma) özelliği mevcut. Mono ve multi klimaların tüm bu özelliklerine ilave olarak İnverter split klimalar ihtiyaca göre kapasite ayarı yapabildiği için kullanım yeri ve şekline göre yüzde 35’lere varan enerji tasarrufu yapabilmekte. Bu sebeple çok daha ekonomik ve daha konforlu bir çalışma tarzı sunuyor.

Inverter klimaların bir diğer özelliği de “ionizer” (sağlıklı yaşam) fonksiyonu... İnsanların kendilerini daha dinç ve zinde hissetmiş olduğu yerlerdeki hava analizleri yapılmış ve bu ortamlardaki negatif iyon sayısının fazla olduğu tespit edilmiştir. İnverter split klimalar ortama negatif iyon verebilecek bir fonksiyon ile donatıldı. Bu sayede klima sahipleri soğutma ve ısıtma konforunu yaşarken aynı zamanda kendilerini daha dinç ve zinde hissetmelerine yardımcı olacak bu fonksiyondan da yararlanabilecekler. Özellikle stresi bol ve yoğun ortamlarda çalışan kişiler için çok önemli bir rahatlama kaynağı olan bu fonksiyon kumanda üzerinden isteğe bağlı olarak çalıştırılabiliyor.

Vaillant klimaları AB normlarına göre üretilmekte, R407C veya R410A soğutucu akışkanı kullanılmakta, hiçbir üründe ozon tabakasına zarar veren R22 gazını kullanmamakta. R22 gazı Avrupa’da yasaklanmış ve hiçbir üründe kullanılmıyor. Sorumluluğun bilincinde olan Vaillant, tüm ürünlerinde çevre ile dost R407C veya R10A gazını kullanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT