İntel’in Yeni Nesil İşlemcileri Dünya ile Aynı Anda Exper’de

Alışveriş Alışveriş İntel’in Yeni Nesil İşlemcileri Dünya ile Aynı Anda Exper’de

Tarihler: 21 Ocak 2011 Cuma ~ 21 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Exper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2011 ~ Şub 21, 2011

Exper, Intel’in son yılların en devrimsel gelişmesi olarak gösterilen yeni mikroişlemci mimarisi Intel 2. nesil Core işlemcili ürünlerini satışa sunuyor. En yeni teknolojileri dünya ile aynı anda Türkye’deki bilgisayar tutkunlarıyla buluşturan Exper, Intel’in 2. nesil Core işlemcili, göz alıcı tasarıma sahip dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarının satışına başlıyor.

Yenilikçi ürün grubuyla bilgisayar tutkunlarına geleceği bugünden yaşatan Exper, Intel`in ülkemizde merakla beklenen 2. nesil Core işlemcili bilgisayarlarının satışına başlıyor. Bilgisayar tutkunlarına birçok yeniliği vaad eden Intel’in 2. nesil Core işlemcisini dizüstünde Karizma NC13S, masaüstünde ise Action DCA1R ve Diamond DCA1K’da yer veren Exper, bilgisayar kullanımında yeni bir dönemi başlatıyor.

İntel Turbo Boost 2.0 teknolojisine sahip yeni Exper’ler, bilgisayar kullanıcılarının hız ihtiyacını maksimuma çıkarıyor. Enerji kullanımında hayli cimri olan ve rakiplerine nazaran daha sessiz çalışan yeni Exper Karizma, Action ve Damond serisi bilgisayarlar, sahip olduğu Turbo Boost 2.0 teknolojisi ile üç boyutlu oyunlar, çoklu görevler ve yüksek çözünürlüklü multimedya dosyaları için maksimum ve göz alıcı performans sergiliyor.

Göz kamaştıran tasarımıyla ev ve ofislere farklı bir hava katacak olan yeni Exper’ler, “Hyper Threading” teknolojisi ile, uygulamalar arası geçişi ve çoklu görevlerde yürütme süresini göz açıp kapatıncaya kadar gerçekleştiriyor. Entegre HD Graphics özelliği ile kullanıcısına daha net görüntü, daha zengin renk, gerçeğe yakın ses ve video deneyim sunan yeni Exper Karizma NC13S, Action DCA1R ve Diamond DCA1K’da Microsoft’un Windows 7 Home Premium 64 bit işletim sistemine yer verildi.

Kusursuz tasarımları, güçlü donanım özellikleriyle bilgisayar tutkunlarının gözdesi olacak olan yeni Exper’lerle Microsoft Office Starter 2010, 75 dilde çeviri yapabilen Babylon 8, Microsoft Security Essentials yazılımları hediye ediliyor. Yeni ürünlerle ilgili olarak Exper Genel Müdürü Orhan Korkusuz, Türk tüketicisini her zaman ileri teknolojileri ürünlerle buluşturacaklarını dile getirerek, "2011`de en büyük yatırımımız müşterilerimize olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT