İntema Mutfak’tan Kaçırılmayacak Bir Kampanya!

Alışveriş Alışveriş İntema Mutfak’tan Kaçırılmayacak Bir Kampanya!

Tarihler: 29 Eylül 2011 Perşembe ~ 29 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: İntema Mutfak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2011 ~ Eki 29, 2011

Yenilikçi çizgisiyle ve fark yaratan modern mutfak tasarımlarıyla öne çıkan İntema Mutfak, 15 Aralık’a kadar kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor.

Kampanya kapsamında nakit ödemede %30 indirim veya World’e şimdi al 2012’de ödemeye başlama imkanı bulunuyor, üstelik 12 taksitle… Brüt liste fiyatı13.000 TL+KDV üzerinde alışveriş yapanlara ise bütün bunlara ek olarak Siemens fırın veya Blanco eviye ve Artema armatür seti hediye ediliyor.

Mutfaklarını yenilemek isteyenler için bulunmaz bir fırsat olan bu kampanyayla mutfaklarınız İntema Mutfak kalitesi ile buluştururken, mutfakta geçirdiğiniz mutlu anları daha keyifli hale getirebilirsiniz.

İntema Mutfak, Türkiye genelinde 49 satış noktasında bulunan uzman kadrolarıyla, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra, satış sonrası montaj ve servis hizmetleri sunuyor. İntema Mutfak, her türlü yaşam şekline ve kullanıma uygun, farklı mutfak çözümleri yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT