İnternet’in En Hareketli Sitesi Tytz.com Yenilendi

Alışveriş Alışveriş İnternet’in En Hareketli Sitesi Tytz.com Yenilendi

Tarihler: 21 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 22 Mayıs 2007 Salı

Firma: Tytz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2007 ~ May 22, 2007

İnternet’in En Hareketli Sitesi Tytz.com Yenilendi!

Web 2.0 teknolojisinin hızlı gelişimine ayak uydurma adına yapılan değişiklik sitede geçirilen zaman içerisinde eğlenme, paylaşma ve katılım oranını arttırmayı hedefleyerek gerçekleştirildi.

Oluşturulan Flash altyapılı etkinlik ajandası, kullanıcıyı uzun dönemde etkinliklerden haberdar ederken, ‘Doritos sponsor’ etkinliklere davetiye kazandırıyor. Geliştirilen forum modülü, dinamik moderasyonu ile üyelerin Tytz yönetimine katılmasını ve söz sahibi olmasını amaçlıyor. Tytz klasiğine dönüşmüş durumdaki Mtv Hitlist tr ve Anı yakala’nın unutulmadığı Tytz yeni sitesinde, eğlence ana sayfada bulunan T.V modülü ile üst seviyeye taşınıyor, kullanıcıların sinemada gelecek program filmlerini takip edebildikleri modül aynı zamanda web’in en komiklerine ve en çok izlenen filmlerine yer veriyor.

Tamamen Tytz yeni sitesine özgün olarak tasarlanmış durumdaki PartyTz bölümü Doritos çatısı altında ülkenin önde gelen kulüplerinde düzenlenen partilerin perde arkasını siteye taşıyor, kullanıcıya katıldığı partinin fotoğraflarını takip etme şansı veren PartyTz, oluşturulan ‘Etkinlik’ panosu ile de gece hakkındaki yorumları topluyor. Açıldığı gün 2 Mayıs’tan itibaren dalga dalga büyüyen katılımcı sayısı ile hayret uyandıran Tytz.com (Yeni) tasarımı ile de şimdiden bir çok web ödülünün adayı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT