İnternetten Kadınlar Gece Kıyafeti, Erkekler Tişört Alıyor

Alışveriş Alışveriş İnternetten Kadınlar Gece Kıyafeti, Erkekler Tişört Alıyor

Tarihler: 26 Haziran 2009 Cuma ~ 26 Temmuz 2009 Pazar

Firma: limango.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2009 ~ Tem 26, 2009
Yaz aylarıyla birlikte limango.com.tr kullanıcısı bayanlar gece kıyafeti, erkekler ise rahat giyimli tişörtlere ağırlık veriyor.
Babalar Günü’nde ise en çok köstekli saat satılmış bulunuyor…
İnternetten Kadınlar Gece Kıyafeti, Erkekler Tişört Alıyor

Türk tüketicisini gerçek “private shopping” (özel alışveriş) kavramıyla tanıştıran limango.com.tr’den alışveriş yapan kadınlar en çok gece kıyafeti almayı tercih ediyor. Çanta, güneş gözlüğü ve özel taşlı bikiniler de kadınların giyim alanındaki tercihleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bunun yanı sıra aroma terapi ürünleri ve parfümler de kadınların en çok tercih ettikleri ürünler arasında başı çekiyor.

limango.com.tr üyesi erkekler öncelikle gündelik olarak kullanılabilecek tişörtleri seçiyor, sonrasında jean, şort mayo ve spor ayakkabılarla ilgileniyorlar. Babalar Günü’nde ise en çok köstekli saat satılmış olması dikkat çekici bir ayrıntı olarak öne çıkıyor. limango.com.tr’ye en çok sipariş İstanbul’dan geliyor ama Ordu, Mardin ve Hakkari yüksek kullanıcı sayısı ve sipariş oranlarıyla dikkat çekiyor.

İnternetten alışverişe “özel” bir boyut kazandıran limango.com.tr, online olarak sipariş veren kadın ve erkeklerin en çok tercih ettiği ürünleri açıkladı. Kadın ziyaretçilerin ilk tercihini gece kıyafetleri oluşturuyor. Bu tercihte tabii ki yaz sezonunun başlamış olması önemli bir etken olarak dikkat çekiyor. Kadın kullanıcıların giyim alanındaki diğer tercihleri ise çanta, güneş gözlüğü ve özel taşlı bikiniler oluyor. Ancak kadınlar özellikle aroma terapi ürünlerine de çok büyük ilgi gösteriyorlar. Bu alandaki ürünler gördükleri rağbet nedeniyle satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükeniyor. Kadınların ilgi gösterdikleri bir diğer ürün grubu ise parfümler. Dünyanın önde gelen markalarının imzasını taşıyan parfümleri satışa sunan limango, Türkiye’nin dört bir yanından yoğun sipariş alıyor.
Bugün itibariyle 50.000’in üzerinde üyesine aktif olarak hizmet veren limango.com.tr en çok siparişi İstanbul’dan alıyor. İstanbul’dan verilen siparişlerin %65’lik bölümü ise Avrupa Yakası’ndan geliyor. Ankara, İzmir, Bursa ve Adana gibi şehirlerin ardından Kocaeli, Antalya, Balıkesir, Muğla, Denizli, Kayseri, Konya, Gaziantep ve Sakarya en çok sipariş veren iller olarak öne çıkıyor. Karadeniz Bölgesi’nde Ordu ve Samsun, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ise Şanlıurfa, Hakkari ve Mardin yüksek sipariş oranlarıyla dikkat çeken iller olarak öne çıkıyor.

Anadolu’nun tercihi spor giyim…
limango.com.tr tarafından açıklanan kullanıcı tercihleri arasında dikkat çeken bir diğer başlık ise Anadolu’daki illerden verilen siparişler. Siparişler incelendiği zaman, Anadolu’daki kadın kullanıcıların oldukça seçici ve bilinçli oldukları, son moda ürünleri tercih ettikleri görülüyor. Anadolu’dan verilen siparişlerde spor giyim ürünleri ilk sırayı alırken, bunu outdoor kıyafetleri, bikini, mayo, terlik ve gözlük takip ediyor.

limango.com.tr’de Anlık Avantajları Kaçırmayın
limango’da sürprizler bitmek bilmiyor. Günün herhangi bir anında, limango.com.tr internet mağazasını dolaşırken karşınıza aniden bir sürpriz hediye çeki çıkabilir. Gün içerisinde farklı saatlerde rastlayabileceğiniz ve 10 TL’ye varabilen bu sürpriz hediye çekleri, yalnızca o anda siteyi ziyaret edenlere ve bir saat süreyle geçerli olmak üzere sunuluyor. Böylece limango.com.tr kullanıcıları günün her anında sürprizlerle karşılaşmaya devam ediyorlar.

En Kaliteli Ürünler En Ucuz Seçeneklerle limango.com.tr’de
limango.com.tr internet mağazasında her hafta, dünya modasını belirleyen dev markaların tekstil, ayakkabı ve aksesuar ürün gruplarından çeşitli modelleri, %70’e varan indirimlerle vitrine çıkıyor. Satışa sunulan ürünler her hafta değiştiği için, limango.com.tr üyelerini daima yenilikler bekliyor ve moda keyfi hiçbir zaman kesintiye uğramıyor.

limango.com.tr’den yalnızca limango üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango.com.tr üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. Eğer limango üyesi bir tanıdığınız yoksa, o zaman da sitedeki formu doldurarak başvuru yapıyorsunuz. Bunun ardından başvurunuz limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz konusunda tarafınıza bilgi iletiliyor. Üyelik onayından sonra arkadaş ve dostlarını limango’ya davet edenleri ise benzersiz bir sürpriz bekliyor. Davet üzerine gelen her yeni üye, limango.com.tr’de yaptığı ilk alışverişle birlikte davet sahibine 10 TL alışveriş çeki kazandırıyor. Kısacası ne kadar çok arkadaşınızı ya da yakınınızı limango üyesi yaparsanız, onların alışverişleriyle birlikte siz de kazanıyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT