İpragaz ve Turkcell’den Yaşasın Hanımlar Üyelerine Çifte Avantaj

Alışveriş Alışveriş İpragaz ve Turkcell’den Yaşasın Hanımlar Üyelerine Çifte Avantaj

Tarihler: 04 Ağustos 2011 Perşembe ~ 22 Eylül 2011 Perşembe

Firma: İpragaz - Turkcell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2011 ~ Eyl 22, 2011

Türkiye LPG sektörünün öncü kuruluşu İpragaz ile lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, yaptıkları iş birliği ile Turkcell’in “Yaşasın Hanımlar” kulübü üyelerine çok özel bir kampanya sunuyor. Birinci fazı ile Yaşasın Hanımlar Kulübü’nden yoğun ilgi gören ve yüz bini geçen kampanya katılımı ile çok başarılı olan kampanyanın 2. fazı avantajları zenginleşerek ve Yaşasın Kamu Kulübü üyelerine de açılarak 21 Temmuz’da başlıyor. Bu çifte avantajlı kampanyada, tüketiciler 12 kg’lık İpragaz mutfak tüpüne 54.90 TL’lik özel indirimli fiyatla sahip olacaklar. Bu indirimin yanı sıra, kampanyadan faydalananlara, günlük 30 TL/75 dakikalık konuşma da İpragaz tarafından hediye edilecek.

İpragaz ve Turkcell’in kampanyası 21 Temmuz – 31 Aralık 2011 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan hem Yaşasın Hanımlar hem de Yaşasın Kamu kulübü üyeleri faydalanabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT