İş İnsanları Artık İstanbul’un Tadını Doyasıya Çıkaracak

Alışveriş Alışveriş İş İnsanları Artık İstanbul’un Tadını Doyasıya Çıkaracak

Tarihler: 28 Temmuz 2009 Salı ~ 28 Ağustos 2009 Cuma

Firma: Tunel Residence

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2009 ~ Ağu 28, 2009
İş İnsanları Artık İstanbul’un Tadını Doyasıya Çıkaracak
Haliç Manzaralı Tunel Residence Açıldı

Yerli ve yabancı iş insanlarına ve turistik amaçlı seyahat edenlere yönelik beş yıldızlı Tunel Residence 22 Temmuz 2009 Çarşamba günü hizmete girdi. Tunel Residence; incelikli tasarımı ve çağdaş dekorasyonuyla fark yaratmayı, deneyimli personeli ile mükemmel bir hizmet sunmayı hedefliyor. Beyoğlu’nun ilk lüks Residence’ı, tüm unsurları ile iş insanlarını “evindeki gibi rahat” hissettirmek üzere oluşturulmuş özel bir mekan.

Tunel Residence Genel Müdürü Murat Köni, “Biz konuklarımıza; ferah, geniş yaşam alanları ve uzun dönem kalanlar için tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir mekan sunuyoruz. Süitlerimizde ankastre sistemlerin yerleştirildiği tam donanımlı mutfağımız mevcut. Talep edildiği takdirde odasında çalışma yapmak isteyen iş insanları için faks, fotokopi ve printer yerleştiriyoruz. İstenirse ücretli olarak sekreter, tercüman, araçlı şöför gibi hizmetleri de sağlıyoruz” dedi.

Muhteşem Haliç manzaralı süitleriyle şehirden kopmadan İstanbul’un tarihi dokusunun yaşanabildiği Tunel Residence; eğlence ve sanat merkezi Beyoğlu, Taksim, Galata’ya bir adım uzaklıkta ve Atatürk Kültür Merkezi’ne yakınlığıyla da avantajlı bir konumda. İstanbul’un kalbinde yer alan Residence’dan, Atatürk Havalimanı’na ulaşım ise sadece 20 dakika.
Uzun dönemli iş seyahatleri gerçekleştiren iş insanlarını hedefleyen Tunel Residence’da beş farklı daire tipi var. Toplam oda sayısı 35, 28 odanın büyüklüğü 65 ile75 metrekare arasında, diğer yedisinin ise 20 metrekare. Hitit Aslanı ve Güneş Kursu figürleri süitlerin duvarlarında kullanılmış. İç mimar Şefik Kabaş’ın iç dekorasyonu tamamlayan bambu ile buğday başaklarını kullanması, pastel renkleri tercih etmesi uyumlu, rahatlatıcı ve dinlendirici bir ortam sağlıyor. İş insanlarının işlerine daha rahat odaklanması ve enerjilerini yenilemeleri için her türlü detay düşünülmüş, uygulanmış. Tunel Residence, restoran ve sağlık kulübü ile de fark yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT