İş Kültür Yayınları çocukları yeni bir seriyle buluşturuyor: `İkiz Gezginler`

Alışveriş Alışveriş İş Kültür Yayınları çocukları yeni bir seriyle buluşturuyor: `İkiz Gezginler`

Tarihler: 13 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 22 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: İş Bankası Kültür Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2007 ~ Ağu 22, 2007
İş Kültür Yayınları çocukları yeni bir seriyle buluşturuyor: “İkiz Gezginler”
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, çocuklar için harika kitaplar yayınlamaya devam ediyor. “İkiz Gezginler” serisi çocuklara yaz tatilinde birbirinden heyecanlı maceraların kapılarını aralıyor. İş Kültür Yayınları, “İkiz Gezginler” serinin ilk kitapları olan “İkiz Gezginlerin Serüvenleri” ve “İkiz Gezginler İstanbul’da”yı Betül Avunç’un usta kaleminden çocukların beğenisine sunuyor.

İKİZ GEZGİNLERİN SERÜVENLERİ
İkiz Gezginler Serisi
KDV Dahil Fiyatı: 6 YTL
Kanatlı koçun sırtında uçan çocuklar Çanakkale’den geçerken başlarına ne geldi? Tanrıça Eris, Olympos Dağı’ndaki düğün şöleninde neler yaptı? Kral Midas’ın her tuttuğu neden altın oldu? Lidyalılar parayı nasıl icat etti?
İkiz Gezginler Peri ve Ege, Antik Çağ’da doğan efsanelerin izinde Batı Anadolu’yu gezerken, bu soruların yanıtlarını öğreniyor, gittikleri yerlerde ilginç öyküler keşfediyorlar. İkiz Gezginler’in renkli serüvenlerle dolu gezilerine katılmak isterseniz, onlar size rehberlik etmeye hazır; haydi düşün peşlerine!

İKİZ GEZGİNLER İSTANBUL’DA
İkiz Gezginler Serisi
KDV Dahil Fiyatı: 7 YTL
İkiz Gezginler Peri ve Ege, bu kez yaşadıkları kenti gezdiriyorlar bize. İstanbul’un büyülü köşelerinde dolaşıp, efsanelerle süslü ilginç serüvenler yaşıyorlar. Denizkızlarının şarkısıyla büyülenmekten son anda kurtuluyor, Deniz Tanrısı Poseidon’un öfkesine tanık oluyor, İstanbul Boğazı’nın sonundaki Çarpışan Kayalar’ı görüyorlar. İstanbul’un farklı çağlarında yaşanmış öyküler, geçmişten süzülerek günümüzde canlanıyor. Antik Çağ’dan Bizans’a, Bizans’tan Osmanlıya, bu kez iki çocuğun gözleriyle bakıyoruz İstanbul’a.

Betül Avunç
1961 yılında İstanbul’da doğan Betül Avunç İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Klasik Arkeoloji Bölümü’nü bitirdi. Yüksek lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nde tamamlayan yazar Ağırlıklı olarak Arkeoloji ve Mitoloji alanlarında yazmakta, çevirmenlik ve editörlük yapmaktadır.
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Çocuk Kütüphanesi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT