İş Kültür Yayınları Minikleri yepyeni bir seriyle buluşturuyor: Sakar Cadı Vini

Alışveriş Alışveriş İş Kültür Yayınları Minikleri yepyeni bir seriyle buluşturuyor: Sakar Cadı Vini

Tarihler: 14 Ocak 2008 Pazartesi ~ 17 Ocak 2008 Perşembe

Firma: İş Kültür Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2008 ~ Oca 17, 2008
İş Kültür Yayınları Minikleri yepyeni bir seriyle buluşturuyor: “Sakar Cadı Vini”…
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, renkli resimli “Sakar Cadı Vini Serisi” ile minik okurlara sihirli ve eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor.
Ünlü çevirmenlerin kısaltılmamış metinleriyle Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan çocuk kitaplarına yenileri ekleniyor. İş Kültür Yayınları, sevilen yazar Valerie Thomas’ın şirin karakteri Vini’nin eğlenceli maceralarından oluşan “Sakar Cadı Vini” serisini Korky Poul’ün resimleri ile çocukların beğenisine sunuyor.
Her bir kitabını dünyada 2 milyondan fazla çocuğun severek okuduğu Vini, eğlenceli maceralarıyla çocuklara okumayı sevdirirken, bilgiyi keşfetmeyi öğretiyor. Çünkü her zaman sihir yaparak ortalığı karıştıran Vini, bilimsel düşünerek, mantıkla hareket ederek sorunları çözüyor. Böylece çocuklar renklerin özelliklerini, gözlüğün ne işe yaradığını ya da bilgisayar kullanmanın temel mantığını öğreniyorlar.

SAKAR CADI VİNİ
SAKAR CADI VİNİ SERİSİ
Ciltli, büyük boy, renkli resimli, 32 sf.
KDV Dahil Fiyatı: 13 YTL
Sakar Cadı Vini siyah bir evde yaşardı. Evinin içi de dışı gibi siyah renkliydi. Halıları, yatağı ve koltukları da siyahtı. Sakar Cadı Vini, siyah evinde siyah renkli yaşardı. Vilbur da siyahtı. İşte sorun da buydu. Vilbur’u evin içinde sürekli kaybeden Vini birazcık sihirle sorunu çözmeye çalışıyor.

SAKAR CADI VİNİ’NİN YENİ BİLGİSAYARI
SAKAR CADI VİNİ SERİSİ
Ciltli, büyük boy, renkli resimli, 32 sf.
KDV Dahil Fiyatı: 13 YTL
Sakar Cadı Vini yeni bilgisayarını çok sevdi. Artık hiç uğraşmadan, bir tek tıklamayla sihir yapabiliyor. Hatta sihir kitabına ve sihirli değneğine artık ihtiyacının kalmadığını düşünüyor. Ancak kedisi Vilbur fareyle oynamaya kalkınca, işler ters gitmeye başlıyor. Vini’nin birazcık sihire ihtiyacı var, bilgisayar bu konuda akıllı bir çözüm gibi görünmüyor.

SAKAR CADI VİNİ’NİN SÜPÜRGESİ
SAKAR CADI VİNİ SERİSİ
Ciltli, büyük boy, renkli resimli, 32 sf.
KDV Dahil Fiyatı: 13 YTL
Sakar Cadı Vini süpürgesiyle yolculuk yapmayı çok severdi. Ama son günlerde süpürgeyle uçarken başına gelmeyen kalmadı. Acaba, birazcık sihir bu sevimli cadının güvenilir bir yolculuk yöntemi bulmasına yardım edecek mi?



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT