İş Kültür Yayınları Prenses Aynagüzeli Serisinden Çocuklar İçin İki Yeni Kitap…

Alışveriş Alışveriş İş Kültür Yayınları Prenses Aynagüzeli Serisinden Çocuklar İçin İki Yeni Kitap…

Tarihler: 26 Şubat 2007 Pazartesi ~ 01 Mart 2007 Perşembe

Firma: İş Bankası Kültür Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2007 ~ Mar 1, 2007
İş Kültür Yayınları Prenses Aynagüzeli Serisinden Çocuklar İçin İki Yeni Kitap…
“İş Çocuk Klasikleri”ne başlayan Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, “Prenses Aynagüzeli Serisinin” iki yeni kitabını çocuklarla buluşturuyor. “Sihirli Pabuçlar” ve “Uçan At” çocuklara yepyeni maceraların kapılarını aralıyor.

Ünlü çevirmenlerin kısaltılmamış metinleriyle Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan çocuk kitaplarına yenileri ekleniyor. “Prenses Aynagüzeli” adlı hikaye kitabıyla başlayan seride şimdi de “Sihirli Pabuçlar” ve “Uçan At” yer alıyor.
İş Kültür Yayınları, sevilen yazar Julia Donaldson’un komik ve eğlenceli hikayelerinin yer aldığı seriyi Duygu Akın’ın çevirisi ve Lydia Monks’un illutstrasyonları ile çocukların beğenisine sunuyor.

Room on the Broom (Süpürgenin Üstündeki Oda), The Snail and the Whale (Salyangozla Balina) ve ödül alan The Gruffalo’nun da aralarında bulunduğu birçok başarılı çocuk kitabının yazarı olan Julia Donaldson, The Gruffalo adlı kitabı ile Smarties Ödülü’nü ve Blue Peter En İyi Sesli Okuma Kitabı Ödülü’nü kazandı. Ayrıca pek çok çocuk oyunu ve şarkısı yazan Donaldson halen düzenli olarak hikaye okuma ve tiyatro atölyeleri düzenliyor.

Lydia Monks, Kingston University’de illüstrasyon eğitimi aldı ve 1994’te birincilikle mezun oldu. I Wish I Were a Dog (Keşke Köpek Olsaydım) ile Smarties Bronz Ödülü’nü kazandı ve Julia Donaldson’ın yazdığı Sharing a Shell (Kabuğu Paylaşmak) adlı kitabı resimledi.

PRENSES AYNAGÜZELİ VE SİHİRLİ PABUÇLAR
RENKLİ KİTAPLAR SERİSİ
Julia Donaldson
Çeviren: Duygu Akın
KDV Dahil Fiyatı: 10 YTL
‘Bunlar sihirli pabuçlar. Ayağıma geçirdiğim anda ayaklarım dans etmeye başlar ve tabanları aşınana kadar da duramam.’
Ellen, esrarengiz Aynagüzeli’nin arkadaşlığına alışmakta güçlük çekiyor. Hem zaten dünyada bir aynadan çıkıp da, uzaklardaki sihirli bir ülkenin prensesi olduğunu söyleyen kaç tane arkadaş vardır ki?
Afacan Aynagüzeli yine geri dönüyor ve Ellen’ın bale dersine sürpriz ziyaretçi olarak katılıyor. Bir kez daha Ellen’ı akıl almaz maceralarla yapılan bir dansa sürüklüyor!
Yaramaz Prenses Aynagüzeli’nin maceralarını anlatan birbirinden komik altı yeni hikaye.

PRENSES AYNAGÜZELİ VE UÇAN AT
RENKLİ KİTAPLAR SERİSİ
Julia Donaldson
Çeviren: Duygu Akın
KDV Dahil Fiyatı: 11 YTL
“Atımın adı Küçük Lord Şimşek. Ne yazık ki bu aralar kanatlarından biraz rahatsız.”
Prenses Aynagüzeli, gelmiş geçmiş prenseslerin en sihirlisi ve en yaramazı! Ellen aynadan dışarı çıkıp, çok uzaklardaki esrarengiz bir yerden geldiğini iddia eden bu arkadaşına alışmakta zorlanıyor.
İster uçan atıyla, isterse de deniz canavarının hazinesini aramakla ilgili hikayeler uydursun, büyüleyici Aynagüzeli yakınlardayken sıkılmak imkansız. Birbirinden komik beş hikaye.
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Çocuk Klasikleri

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT