İş Kültür Yayınları’ndan minikler için iki seri: Pisi Kedi ve Pocoyo

Alışveriş Alışveriş İş Kültür Yayınları’ndan minikler için iki seri: Pisi Kedi ve Pocoyo

Tarihler: 16 Nisan 2007 Pazartesi ~ 19 Nisan 2007 Perşembe

Firma: İş Bankası Kültür Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2007 ~ Nis 19, 2007

İş Kültür Yayınları’ndan minikler için iki seri: “Pisi Kedi” ve “Pocoyo”…

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, çocuklara keyifli seçenekler sunmaya devam ediyor. “Pisi Kedi” ve “Pocoyo” serileri okul öncesi miniklerin eğlenerek öğrenmesini sağlıyor.
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan çocuk kitaplarına iki yeni seri daha eklendi. Her ay farklı eserlerin yayınlandığı çocuk kitapları dizisinde şimdi de “Pisi Kedi” ve “Pocoyo” serilerinin birbirinden eğlenceli eğitim kitapları yer alıyor.

PİSİ KEDİ SERİSİ
0-6 Yaş
170X170 mm, karton, pelüş ve kumaşla üretilmiş
260X260 mm, karton, kulakçıklı
215X215, karton, pencereli
renkli, resimli
KDV Dahil Fiyatı: 12 YTL
Bebekler, Pisi Kedi kitaplarında görme, işitme ve dokunma duyularını kullanarak dünyayı öğreniyor. İş Bankası Kültür Yayınları Lara Jones’un kaleminden bu renkli resimli seriyle bir yandan bebeklere kelimeleri, eylemleri ve duyguları öğretirken, diğer yandan da zeka gelişimlerine yardımcı oluyor. Pisi Kedi Serisi:
Pisi Kedi Eğlence Zamanı, Pisi Kedi İle Arkadaşları, Pisi Kedi İyi Uykular, Pisi Kedi Namnam, Pisi Kedi Oyun Zamanı, Pisi Kedi’nin Roketi, Pisi Kedi Sarılalım Sıkı Sıkı, Pisi Kedi Suyla Oynuyor, Pisi Kedi Vınn, Vınn, Pisi Kedi Atıştırıyor, Pisi Kedi’nin Yaramazlıkları, Pisi Kedi’nin Mutlu Günü (19 ytl), Pisi Kedi Çiftlikte (16 ytl)

POCOYO SERİSİ
Özellikler: 0-5 yaş, 12 YTL
165X16 5mm, 14 sayfa, karton, renkli resimli
200X200 mm, 24 sayfa, renkli resimli, kulakçıklı
KDV Dahil Fiyatı: 12 YTL
Eğlenirken öğrenelim… İş Bankası Kültür Yayınları Lara Jones’un kaleminden bu renkli resimli seriyle bir yandan bebeklere renkleri, şekilleri, ilk kelimelerini öğretirken değir yandan da zeka gelişimlerine yardımcı oluyor.

Pocoyo Serisi:
Pocoyo ile Fotograf Makinesi, Pocoyo ile Kulesi, Pocoyo ile Arkadaşları, Pocoyo Hazır, Dikkat, Başla, Pocoyo Şekilleri Keşfediyor, Pocoyo Sayabiliyor, Pocoyo Kavramları Öğreniyor, Pocoyo Renkleri Keşfediyor, Pocoyo Saklambaç Oynuyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT