İsabetliliği Arttıran ve Oyun Anlayışını Bir Üst Seviyeye Çıkaran Yeni Güç: Nike Total 90 Laser II

Alışveriş Alışveriş İsabetliliği Arttıran ve Oyun Anlayışını Bir Üst Seviyeye Çıkaran Yeni Güç: Nike Total 90 Laser II

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 16 Mayıs 2008 Cuma

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2008 ~ May 16, 2008
İSABETLİLİĞİ ARTTIRAN VE OYUN ANLAYIŞINI BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARAN YENİ GÜÇ: NIKE TOTAL 90 LASER II
Nike tarafından tasarlanan yeni Total 90 Laser II, güç ve isabetlilik arasında eşsiz bir denge kuruyor. Benzersiz bir kavrayış ve rahatlık sunan bu kramponlar, yapılan pasların isabetliliğini artırıyor.

Güç ve isabetlilik kavramlarının her zaman yan yana olması çok zordur ancak Total 90 Laser II futbol kramponunun en yeni versiyonunda bu iki kavram arasında eşsiz bir denge kuruluyor. En son teknoloji ve yenilikleriyle donatılan bu krampon, benzersiz tasarımı sayesinde daha gelişmiş şut atmayı sağlıyor. Yapılan pasların isabetliliğini arttıran T90 Laser II, oyun anlayışını bir üst seviyeye çıkaran vuruş noktasına sahip.

Total 90 Laser II, bir futbol kramponunu geliştirilmiş bir oyun anlayışına taşıyan malzemeler ve konstrüksyon metotları kullanılarak hazırlandı. Benzersiz bir kavrayış ve rahatlık sunan bu kramponlar, oyuncuların sahada gösterdikleri hareketliliğin ve gücün maç boyunca devam etmesini sağlıyor.

Chelsea’nin yıldız oyuncusu Florent Malouda, Total 90 Laser II ile ilgili görüşlerini şöyle dile getiriyor: “Nike’ın, amacı oyuncunun attığı şutlardaki isabetliliğini ve gücünü arttırmak olan böylesi bir krampon tasarlaması bizim açımızdan son derece önemli. Temposu yoğun olan maçlarda ancak bu sayede rakiplerinizden farklı olabiliyorsunuz. Oyun hızımız da aynı şekilde maksimum isabetlilik gerektiriyor. Bazı maçların sonucu tamamen bu faktöre bağlı olarak gelişebiliyor.” En yeni tasarım, en gelişmiş malzemeler ve konstrüksyon tekniklerinin bir araya getirilmesi sayesinde Total 90 Laser II, her hafta temposu son derece yüksek maçlarda top koşturan oyuncuların performans, güç ve isabetlilik açısından en iyiye ulaşmalarını sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT