Işıltınız Kol Düğmenizden Gelsin

Alışveriş Alışveriş Işıltınız Kol Düğmenizden Gelsin

Tarihler: 23 Şubat 2009 Pazartesi ~ 28 Şubat 2009 Cumartesi

Firma: Sarar Kadın

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2009 ~ Şub 28, 2009
Işıltınız Kol Düğmenizden Gelsin
“SARAR KADIN”IN KOL DÜĞMELERİYLE FARK YARATIN…
Kadın koleksiyonunda iddialı Sarar, birbirinden renkli ve farklı modeldeki kol düğmesi alternatifleri ile de vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Sarar Kadın’ın, özellikle çalışan kadına yönelik koleksiyonunda, kol düğmeleri tamamlayıcı yönüyle adeta bir kurtarıcı oluyor.

Günlük yaşamda ya da özel günlerde her yaşa ve zevke hitap eden modelleriyle sınırları zorlayan “Sarar Kadın”, hem renk hem de kullanılan malzeme açısından farklılığını kol düğmeleriyle de ortaya koyuyor. Ana teması “Osmanlı Motifleri” olan kol düğmeleri tasarlanırken; Topkapı Sarayı`ndaki Kutsal Emanetler, İznik Çinileri, Osmanlı Mezarları`nda ve Türbeleri`nde bulunan dış süslemelerden esinlenildi.

Temanın yorumlanmasına en uygun malzeme olarak bronz tercih edilirken, koleksiyon içerisinde "Kakma ve Telkari" teknikleri uygulandı. Kol düğmeleri üzerindeki süslemeler ise altın ve gümüş yaldızlarla işlendi. Osmanlı`dan günümüze dek gelen el sanatları ve el işçiliğiyle hazırlanan koleksiyon, zümrüt, yakut gibi doğal taşlar ve seramik kullanılarak tamamlandı.

Birkaç yıl öncesine kadar yalnız resmi toplantılar ya da özel günlerde karşımıza çıkan kol düğmeleri, günümüzün değişen moda anlayışıyla birlikte hayatımızın her alanında kullanılır oldu. Sarar Kadın’ın hazırladığı koleksiyonda bulunan birbirinden şık kol düğmeleri de daima şık olmaya özen gösterenler için ideal seçenekler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT