İstanbul Hatırası, kartpostallı bayram kutlamasını geri getiriyor

Alışveriş Alışveriş İstanbul Hatırası, kartpostallı bayram kutlamasını geri getiriyor

Tarihler: 06 Ekim 2008 Pazartesi ~ 05 Ekim 2008 Pazar

Firma: Ülker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2008 ~ Eki 5, 2008
Kartpostallı bayram kutlamalarını özlediniz mi?
İstanbul Hatırası, kartpostallı bayram kutlamasını geri getiriyor

Sütlü ve bitter madlen çikolatalı yeni ürün İstanbul Hatırası, uzaktaki tanıdıkların bayramını kartpostalla kutladığımız günleri yeniden hatırlatacak.

Herkesin mutlaka bir İstanbul hatırası vardır. Ülker İstanbul Hatırası çikolatası, Ramazan Bayramı özel üretimi ile size bu hatıraları bir kez daha yaşatacak. Üstelik kutuda bulunan İstanbul konulu kartpostal ile kartpostallı bayram kutlaması geleneğini yaşamanız için bir fırsat yaratacak.

İstanbul Hatırası çikolata paketinin ambalajında dünyanın bu en güzel ve mutlaka görülmesi gereken şehrinin sembollerinden Galata Kulesi, Boğaziçi Köprüsü ve tramvay görselleri bulunuyor. Kutunun üzerine yerleştirilmiş şık kartpostal da ise yine İstanbul’un sembollerinden olan Kız Kulesi ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yer alıyor.

Pakette sütlü ve bitter madlen çikolata çeşitleri birim sargılı olarak sunuluyor. Üstelik ilk kez yapılan bir uygulama ile birim sargıların üzerine de İstanbul’un sembolleri yerleştirildi.

İstanbul Hatırası, Ramazan Bayramı’nda bu güzel şehre ilişkin bildiklerinizi hatırlama ve lezzetli çikolatası ile bayramınıza tat katarak sevdiklerinizle paylaşma şansı verecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT