İstanbul İlk Toyiki Bebe`sine Kavuşuyor

Alışveriş Alışveriş İstanbul İlk Toyiki Bebe`sine Kavuşuyor

Tarihler: 23 Mart 2009 Pazartesi ~ 27 Mart 2009 Cuma

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2009 ~ Mar 27, 2009
İSTANBUL İLK TOYİKİ BEBE’SİNE KAVUŞUYOR
Bahar aylarının müjdesi bebekler ve heyecanlı anne babalar… Toyiki mağazaları, “bebek alışverişine nereden başlamalıyız” karmaşasına son veriyor. Şimdi Toyiki Bebe zamanı! Üstelik Mart ayı sonuna kadar 50 TL ve üzeri alışverişe, alışverişin %10`u kadar hediye çeki verilecek.

Çocuklar kadar büyüklerin de tercihi Türkiye’nin tek çocuk süpermarketi Toyiki, Kozyatağı’ndaki ilk Toyiki Bebe mağazasını açtı. Toyiki mağazalarının ilk bebeği Toyiki Bebe, anne ve babaların umudu olacak. Toyiki Bebe, tüm çekirdek ailelere, çok özel konsepti ile binlerce ürün çeşidini bir arada sunuyor. Toyiki yöneticilerinin katılımı ile 27 Şubat Cuma günü açılan Toyiki Bebe’ye herkes davetli!

Kozyatağı mağazasını, Bebe konsepti ile genişleten Toyiki, birbirinden farklı ürünleriyle, İstanbulluların hayatını kolaylaştıracak. Hep ucuz en ucuz sloganı ile ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacak Toyiki Bebe’nin müşterilerine sunduğu markaların arasında neler yok ki! Chicco, Avent, Jane, Graco, Maxi Cosi,Houck, Mc Laren, Römer gibi dünyaca ünlü markaların en işlevsel ürünleriyle donatılan mağaza, her keseye uygun ürünleriyle de telaşlı anne ve babaların yardımına koşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT