Istanbul Princess Hotel`de Kablosuz İnternet Erişimi...

Alışveriş Alışveriş Istanbul Princess Hotel`de Kablosuz İnternet Erişimi...

Tarihler: 15 Ağustos 2005 Pazartesi ~ 30 Ağustos 2005 Salı

Firma: Istanbul Princess Hotel

Adres: Büyükdere Caddesi No: 49 Maslak Maslak İstanbul

Telefon: 0212 285 09 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2005 ~ Ağu 30, 2005
İSTANBUL PRINCESS HOTEL İSAFİRLERİNE KONUKSEVERLİĞİN KONFORLA BULUŞTUĞU YERDE WIRELESS İNTERNET ERİŞİMİNİN FARKLILIĞINI YAŞATIYOR...

İstanbul Princess Hotel, Temmuz ayından itibaren odalar dahil tüm mekanlarında (wireless) kablosuz Internet erişiminin kolaylığını ve rahatlığını misafirlerine sunuyor.

İstanbul Princess Hotel’in misafirleri artık otelin tüm odalarında, Executive Lounge’da , toplantı salonlarında, restaurant ve pastanesinde wireless Internet erişiminin rahatlığını yaşıyor.

İstanbul Princess Hotel’in misafirleri kablosuz Internet erişimi için wireless erişim kartına sahip olduktan sonra günün 24 saatinde Internet hizmetini alabilecekler. Wireless Internet hizmetinden yararlanmak için müşteri hizmetleri bölümünden, üzerinde Internet erişim şifresi bulunan erişim kartını almak ve kablosuz Internet sistemiyle çalışabilecek gelişmiş bir bilgisayara sahip olmak yeterli. Sisteme uygun olmayan bilgisayarlara sahip olan misafirler müşteri hizmetleri bölümünden Wireless Internet erişim adaptörü edinerek aynı hizmeti alabiliyorlar.

İstanbul Princess Hotel odalarında ve genel mekanlarında sağladığı Wireless Internet erişiminde olası aksaklıklarda Executive Lounge bölümünde bulunan bilgisayarları misafirlerinin hizmetine sunuyor.

İletişimin önemini bilen, çağın gerekleri doğrultusunda işini takip eden iş insanlarının rahatına ve konforuna önem veren İstanbul Princess Hotel, misafirlerine Konukseverliğin Konforla Buluştuğu Yer’de Wireless Internet erişiminin farklılığını yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT