İstanbul Shopping Fest`te Colin`s Rüzgârı!

Alışveriş Alışveriş İstanbul Shopping Fest`te Colin`s Rüzgârı!

Tarihler: 16 Mart 2011 Çarşamba ~ 26 Nisan 2011 Salı

Firma: Colin´s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2011 ~ Nis 26, 2011

Colin’s, 18 Mart 2011 tarihinde başlayıp, 26 Nisan’a kadar devam edecek “İstanbul Shopping Fest” ile moda tutkunlarına muhteşem fırsatlar sunuyor. Sürpriz indirimler ve birbirinden renkli etkinlikler ile İstanbul Shopping Fest’te, Colin’s ışıltısı yaşanıyor.

Colin’s İstanbul’u dünyanın alışveriş, kültür ve eğlence merkezi haline getiren İstanbul Shopping Fest’te birbirinden renkli etkinlikleri ve özel fırsatlarıyla 40 gün 40 gece alışveriş imkânı sunuyor. 18 Mart Cuma başlayıp 26 Nisan Salı gününe kadar devam edecek olan festivalde alışveriş tutkunlarını birbirinden eğlenceli sürprizler bekliyor.

İstanbul Shopping Fest boyunca Colin’s’ten alışveriş yapan herkes, 100 TL’lik alışveriş karşılığında 20 TL alışveriş çeki kazanıyor. Mağazalarında DJ eşliğinde keyifli bir alışveriş imkânı da sunan Colin’s, stil danışmanları ile kendi tarzınızı yaratmanıza yardımcı oluyor. Kişiye özel stil danışmanı eşliğinde beğendikleri kıyafetleri deneyecek olan alışveriş tutkunları, stil danışmanıyla sohbet etme fırsatını yakalayarak, sezon trendleri ve Colin’s’in yeni sezon tasarımlarıyla ilgili bilmek istediklerini öğrenecekler.

Colin’s’in, Shopping Fest’in avantajlarından yararlanacak alışveriş tutkunlarına bir sürprizi daha var. Tamamen İSF’e özel olarak tasarlanan, “Alışveriş” temalı tişörtler, etkinliğin sürdüğü 40 gün boyunca Colin’s mağazalarında satışa sunulacak.

Colin’s ile İstanbul Shopping Fest çok daha renkli geçecek…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT