İstanbulatino Festivali Mariachi ile Yaza Damgasını Vuracak!

Alışveriş Alışveriş İstanbulatino Festivali Mariachi ile Yaza Damgasını Vuracak!

Tarihler: 02 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 06 Temmuz 2007 Cuma

Firma: Mariachi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2007 ~ Tem 6, 2007
İstanbulatino Festivali Mariachi ile Yaza Damgasını Vuracak!

Türkiye’nin en sevilen Agav & Limon aromalı birası Mariachi sponsorluğunda gerçekleşecek olan İstanbul’un en büyük latin festivali “İstanbulatino”, 29 Haziran Cuma gecesi Suada’da düzenlenecek muhteşem parti ile başlıyor!

Tuklad tarafından düzenlenen ve Türkiye’de konsolosluğu bulunan tüm Karayip ve Güney Amerika ülkelerinin resmi olarak desteklediği tek festival olan İstanbulatino, 29 Haziran – 6 Temmuz tarihleri arasında Ortaköy meydanında çeşitli etkinlikler ve gösterilerle İstanbullular’ı latin kültürü ile buluşturacak. Mariachi’nin ana sponsoru olduğu festival, Suada’da yapılacak olan bu yazın en iddialı partisi ile de Latin ateşini İstanbul’a taşıyor…

29 Haziran Cuma gecesi SUADA’da gerçekleşecek muhteşem partide Güney Amerika ve Karayipler’den gelen birçok grup sahne alacak. Bunlardan CICLON ,BANDA DO PELO ve MARIACHI BAND olağanüstü performansları ile ilk anda öne çıkanlar…

Suada’da gerçekleşecek partide Latin dünyasının özel içkileri sınırsız olarak ikram edilecek. Parti ortamlarının vazgeçilmez içeceği, agav & limon aromalı bira Mariachi ile birlikte, Caiprinha, Margarita ve Mojito gibi özel kokteyller de gecenin atmosferini belirleyecek. Yine Kolombiyalı ve Meksikalı aşçıların hazırladığı, tüm Güney Amerika ve Karayipler füzyonunun izlerini taşıyan yiyecekler de gece boyunca sınırsız olarak servis edilecek.

Geceye özel bir tasarımla adeta bir Karayip Adası görünümüne bürünen SUADA olağanüstü bir gecenin ev sahipliği için şimdiden hazır…Benzersiz bir müzik performansı, bol Mariachi ve sürprizleri ile yaza damgasını vuracak olan gecenin sınırlı sayıdaki biletleri 140 ytl’den BİLETİX’de satışa sunuldu. Siz de Mariachi ile Latin coşkusunu yaşamak için biletlerinizi bir an önce alın!

Be Flavoured Mariachi…
Mariachi; Anadolu Efes’in 38 yıllık tecrübesi ve uzmanlığı ile ürettiği ilk aromalı bira olma özelliğini taşıyor. Tekilanın ana maddesi olan agav ve limon aromasını kombine eden Mariachi; kolay içimi, ferahlatıcı özelliği, Latin esintisi ve sürprizlere açık dünyası ile eğlence hayatının ve farklı şeyler denemekten korkmayanların vazgeçilmez içeceği! Karakteristik yuvarlak hatları ve cam üzerine baskılı özel tasarım şişesi ile Mariachi, bira ve tekila aroması birlikteliğini; yaşam sevinci, tutku, özgürlük ve eğlence olarak yansıtıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT