İstanbul’un Yeni Yıldızlarıyla Tanışmaya Hazır mısınız?

Alışveriş Alışveriş İstanbul’un Yeni Yıldızlarıyla Tanışmaya Hazır mısınız?

Tarihler: 05 Mart 2007 Pazartesi ~ 08 Mart 2007 Perşembe

Firma: Accor Hotels

Adres: Kazlıçeşme Mh. Kennedy Cd. No: 56 34025 Zeytinburnu Zeytinburnu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2007 ~ Mar 8, 2007

İstanbul’un Yeni Yıldızlarıyla Tanışmaya Hazır mısınız?

Avrupa’nın lider, dünyanın üçüncü büyük Otelcilik Grubu “Accor Hotels”, Türkiye’de kuracağı oteller zincirinin ilk halkalarını İstanbul ve Eskişehir’de Novotel ve Ibis markaları ile hizmete açıyor.

Sofitel, Novotel, Mercure, Suitehotel, Ibis, Motel 6, Red RoofInn, Etap, Formula 1 olarak bir yıldızlıdan beş yıldızlıya kadar 9 ayrı otel markası altında 4200’ den fazla oteli ile dünyanın her yerine yayılmış olan ”Accor Hotels”, 40 yılı aşkın bir süredir müşterilerine yenilikçi ve kaliteli bir hizmet anlayışının ayrıcalıklarını sunuyor. ”Accor Hotels”, çevreci yaklaşımıyla otelcilik ve servis sektörlerinde sürekli kendini yenilerken, kardeş şirketi “Accor Services”in hizmetlerinden de dünyada bugün tam 21 milyon kişi faydalanıyor.

Konuklarını “çalışan ve müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli ve yenilikçi hizmet sunmak” vizyonu ile ağırlayan “Accor Hotels”in başarılarının sırrı standardizasyonda saklı. Son derece titizlikle belirlenmiş, dünyanın her yerinde harfiyen uygulanan ve takip edilen ürün/servis standartları sayesinde “Accor Hotels”, her zaman yüksek kaliteyi yakalayabiliyor.

Avrupa’nın lider, dünyanın 3. en büyük otelcilik grubu olan “Accor Hotels”, global olarak sürdürdüğü atılımlarının arasında, 2010 yılına kadar yapmış olduğu planlama içerisinde Türkiye’ye büyük önem veriyor.

İlk etapta Novotel ve Ibis markalarıyla Türkiye’yi uluslararası standartlarda gerçek 3 ve 4 yıldızlı otel konseptiyle tanıştıracak olan “Accor Hotels”; 90 ülkede, değişik kategorilerdeki 4.200’den fazla oteli ve 168.000 çalışanı ile uluslararası dev bir şirket.

Türkiye’deki büyüme planlarında stratejik ortak olarak seçtiği Akfen Holding’in yatırımları ile “Accor Hotels” bu yıl hizmete girecek İstanbul ve Eskişehir’in yanı sıra; 2010 yılı sonuna kadar Trabzon, Ankara, İzmir, Kayseri, Gaziantep, Adana ve Bursa şehirlerinde de 2 ayrı marka altında hizmet verecek 15 oteli daha hizmete açmayı hedefliyor. Bu planın ilk adımları, İstanbul Zeytinburnu sahilinde Mart ayında açılacak olan Novotel İstanbul Marmara ve İbis İstanbul Marmara’nın yanı sıra, Eskişehir’de Nisan ayında hizmete girecek olan Ibis Eskişehir ile gerçekleşmiş olacak. ”Accor Hotels”, Türkiye’yi hizmette dünya standartları ve otelcilikte yenilikçi çözümlerle buluşturmaya devam edecek.

Novotel Marmara İstanbul & Ibis Marmara İstanbul
Kazlıçeşme Mh. Kennedy Cd. No: 56 34025 Zeytinburnu/İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT