İstediğiniz Buklelere Fönsan İle Kavuşun

Alışveriş Alışveriş İstediğiniz Buklelere Fönsan İle Kavuşun

Tarihler: 15 Ocak 2010 Cuma ~ 31 Ocak 2010 Pazar

Firma: Fönsan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2010 ~ Oca 31, 2010
Dünyaca Ünlü Amerikan Markası Revlon’un Bigudileri Fönsan Garantisiyle Türkiye’de…

Revlon’un ısıtmalı bigudileri üç farklı kalınlıktaki rollerları (makaraları) sayesinde istenilen buklelere kısa süre içerisinde sahip olmanızı sağlıyor.

Kadife ve silikon kaplı bu bigudiler ile saçlar daha düzgün ve parlak şekil alırken, bigudilerin metal klipsleri saça rahatça tutturulmasına olanak veriyor. Ayrıca, ionic yapısı saçlardaki istenmeyen elektriklenmeleri engelleyerek, saçları daha nemli bir görünüme kavuşturuyor.

Kendi saklama haznesi içinde ısınıp 3 dakika gibi kısa bir süre içerisinde kullanıma hazır halen bigudilerin parmakların yanmasını engellemek için ısınmayan tutma yerleri de bulunuyor.

Saça sarılması kolay 8 adet büyük, 6 adet orta ve 6 adet küçük olmak üzere toplam 20 adet ionic rollerdan (makaradan) oluşan seti, lila renginde özel korumaları ve ısıtma standıyla tüm seçkin mağazalarda ve online satış noktalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT