İstikbal`de Yüzde 25 İndirim ile Gülümseten Yaz Fırsatları

Alışveriş Alışveriş İstikbal`de Yüzde 25 İndirim ile Gülümseten Yaz Fırsatları

Tarihler: 17 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2006 Pazartesi

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2006 ~ Tem 31, 2006
İSTİKBAL’DE YÜZDE 25 İNDİRİM İLE GÜLÜMSETEN YAZ FIRSATLARI
Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yaz sezonuna özel yüzde 25 indirim ile gülümseten fırsatları tüketici ile buluşturuyor.

Her dönem yeni tasarımları ve kaliteli ürünleri ile farklı zevklere hitap eden mobilya sektörünün öncü firması İstikbal Mobilya, yaz sezonunun en uygun fırsatlarını yazın tüm renklerini yansıtan ürünleri ile birleştiriyor...

Özgün tasarımların ve kalitenin bir arada hayat bulduğu İstikbal Mobilya, yaz aylarını daha da keyifli yaşatmak için gülümseten ürünlerde yaza özel yüzde 25 indirim fırsatı ile büyük avantaj sağlıyor.

Kanepeden yatak odasına, yemek odasından koltuğa kadar birçok gülümseten üründe yüzde 25 indirim sunan İstikbal Mobilya, 1 Temmuz 2006 tarihinde tüm ürünlerde geçerli olan yeni yaz kampanyası ile de Worldcard’a özel 3 ay ertelemeli ve peşin fiyatına vade farksız 12 taksit imkanı ile farklılaşıyor. İstikbal Mobilya, taksit imkanından doyasıya faydalanmak isteyenler içinse tüm ürünlerde Worldcard’a özel peşin fiyatına vade farksız 20 taksit avantajı ile evlere yaz havasını getiriyor.

Yenilikleri, farklı tasarımları, fonksiyonelliği ve mekanlara özel uygun çözümleri ile yaşam tarzlarını ev dekorasyonuna yansıtan İstikbal Mobilya, özel taksit ve indirim avantajları ile kaçırılmayacak yaz fırsatlarını Türkiye çapında 1000’e yakın İstikbal bayisinde tüketiciye sunuyor.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT