İstikbal`den 298 YTL`ye Kanepe

Alışveriş Alışveriş İstikbal`den 298 YTL`ye Kanepe

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 16 Şubat 2008 Cumartesi

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 16, 2008
İSTİKBAL’DEN 298 YTL’YE KANEPE
İstikbal, fırsat ürün gruplarında geçerli olan indirimleri ile yeni yıla damgasını vurmaya hazırlanıyor. Cazip ödeme avantajları ile kaçırılmayacak fırsatlar sunan İstikbal indirim kampanyası Şubat ayı sonuna kadar devam edecek.

Mobilya sektörünün lider markası İstikbal, evlerini yenilemek isteyenlere yeni yılın ilk büyük kampanyasını kaçırılmayacak fırsatlar ile birlikte sunuyor. Canlı renklerin buluştuğu modern tasarımlı oturma grupları, uyku keyfini artıran sağlıklı uyku setleri ve yataklar, birbirinden şık yatak odası takımları ve daha birçok ürün cazip fiyatlar ile tüketici ile buluşuyor.

İstikbal, 1 Ocak- 28 Şubat 2008 tarihleri arasında iki ay boyunca sürecek olan kampanyada, farklı ürün gruplarında sunduğu büyük indirim ile İstikbal kalitesini kaçırılmayacak fiyatlar ile evlere taşıyor. Kampanya dahilinde Süper Standart Tek Kişilik Yatak 88 YTL, Diamic Kanepe 298 YTL, Dinamic Maxi Takım 999 YTL, uyku setleri 69 YTL, Modify baza 199 YTL, Lotus Yatak Odası 1.226 YTL’den satışa sunuluyor.

İstikbal yeni yıl kampanyası kapsamında sunduğu indirim avantajlarının yanı sıra tüm ürün gruplarında Axess kart sahiplerine özel peşin fiyatına vade farksız 12 taksit veya vade farklı 18 taksit avantajı ile büyük ödeme kolaylığı da sağlıyor.

Ev dekorasyonunda İstikbal kalitesi ve indirim avantajlarından yararlanmak isteyenler için İstikbal ürünleri Türkiye çapında 1.000’e yakın bayide satışa sunuluyor.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT