İstikbal`den Çok Özel Sevgi Sözcükleri

Alışveriş Alışveriş İstikbal`den Çok Özel Sevgi Sözcükleri

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
İSTİKBAL’DEN ÇOK ÖZEL SEVGİ SÖZCÜKLERİ
“I love you” ve “Perfect Love... Sevgiyi anlatan en özel sözcükler İstikbal’in özel Sevgililer Günü koleksiyonunda...Sevdiklerinin kalplerini fethetmek isteyenler, İstikbal’in çok özel nevresim takımlarını 49. TL’ye uyku setlerini ise 107.TL’ye sahip olabilecekler.

Yeni ve çok özel koleksiyonları ile 2009’a merhaba diyen mobilya sektörünün öncü markası İstikbal, Sevgililer Günü’nde sevgiyi anlatan özel hediye seçenekleri ile bu yıl da sevenlerle buluşuyor.
“I love you” ve “Perfect Love” sevginin en güzel iki sözcüğü; İstikbal’in 14 Şubat Sevgililer Günü için özel olarak hazırladığı sevgi koleksiyonunda hayat buluyor. İstikbal, bu özel gün için tasarladığı desenleri, birbirinden şık nevresim takımları ve uyku setlerine taşıyor.

Sevginin sembolü kalp ve çiçek desenlerinin modern bir yaklaşımla yorumlandığı tasarımlar ile yatak odaları, kırmızı ve beyazın göz alıcılığını iki ayrı şekilde yaşıyor. Şıklığının yanı sıra yumuşak dokusu ile sağlıklı uykuya davetiye çıkartan yeni nevresim takımı ve uyku setleri sevgisini en güzel şekilde ifade etmek isteyenlere sesleniyor.

Sevgililer Günü için hazırlanan hediye seçeneklerini cazip fiyatlar ile buluşturan İstikbal, “I love you” ve “Perfect Love” çift kişililik nevresim takımını 49. TL’den, uyku setlerini ise 107 TL’den satışa sunuyor. İstikbal sağladığı indirim avantajlarının yanı sıra tüm ürün gruplarında, 450 TL ve üzeri alışveriş yapanlara Axess kart sahiplerine özel, peşin fiyatına vade farksız 12 taksit imkanı ile büyük ödeme kolaylığı sağlıyor.

“I love you” ve “Perfect Love” nevresim takımı ve uyku setlerinde dile gelen sevgi sözcükleri çok özel fiyatlarla Türkiye çapında bini aşkın İstikbal bayisinde sevdiklerini bu özel günde mutlu etmek isteyenleri bekliyor.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT