İstikbal ile Kaçırılmayacak Kampanyalar Kapıda

Alışveriş Alışveriş İstikbal ile Kaçırılmayacak Kampanyalar Kapıda

Tarihler: 20 Kasım 2006 Pazartesi ~ 20 Kasım 2006 Pazartesi

Firma: İstikbal

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2006 ~ Kas 20, 2006

İSTİKBAL İLE KAÇIRILMAYACAK KAMPANYALAR KAPIDA
Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, kış sezonuna yine büyük avantajlar ile merhaba diyor... KDV indirimli ürünler, hediye halılar ve 18 taksite kadar ödeme avantajları ile İstikbal kaçırılmayacak fırsatları art arda sunarak indirime doymuyor...

Her dönem yeni tasarımları ve kaliteli ürünleri ile farklı zevklere hitap eden mobilya sektörünün öncüsü İstikbal Mobilya, yeni sezonunun en güzel ürünlerini uygun cazip fırsatlarla tüketiciye büyük avantaj sağlıyor. Özgün tasarımların ve kalitenin bir arada hayat bulduğu İstikbal Mobilya, evleri yenilik rüzgarı ile değiştirmek isteyenler için hayatı daha keyifli hale getiriyor.

İstikbal’de KDV Oranında İndirim
İstikbal, birbirinden dekoratif uyku setlerinden nevresim takımlarına kadar tüm ev tekstili ürünlerinde KDV oranında indirim yapıyor. Aynı zamanda çeşit çeşit ortopedik yatak ürünlerinden farklı modellerdeki fonksiyonel bazalara; birbirinden şık indirim etiketli oturma gruplarından koltuk kanepe takımlarına kadar birçok üründe KDV oranında indirime giren İstikbal, evlerini yenilemek isteyenlere büyük avantaj sunuyor...

İstikbal ürünlerde Deco Halı Hediye
İndirime doymayan İstikbal, gençlerin odalarında özgürlük kapılarını aralayan Genç Odalarında ve hediye etiketli oturma grubu, koltuk ve kanepe takımlarında da Deco Halı hediye ediyor.

İstikbal’le 18 taksit imkanı
İstikbal fırsatları bunlarla da bitmiyor. 1 Kasım -31 Aralık 2006 tarihleri arasında tüm ürünlerde geçerli olan yeni İstikbal kampanyasında, Maksimum kart’a özel peşin fiyatına vade farksız 18 taksit imkanı ile evlerde değişim rüzgarını sürdürüyor.

Yenilikleri, farklı tasarımları, fonksiyonelliği ve mekanlara özel uygun çözümleri ile yaşam tarzlarını ev dekorasyonuna yansıtan İstikbal Mobilya, özel taksit ve indirim avantajları ile kaçırılmayacak fırsatları Türkiye çapında 1000’e yakın İstikbal bayisinde tüketiciye sunuyor.

ww.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT